gratuluji výhercům měli jste štěstí
Komentáře k článku: Christmas Top Ten
gratuluji výhercům měli jste štěstí
tak jsem zase neměla štěstí, aspoň jsme si ale s dětmi udělali hezké odpoledne, poslouchali jsme všechny ty krásné písničky
taky
gratuluju, milý dáreček k vánocům
ale divím se, že se to finále dostaly jenom dva moje tipy
Lucii
Mě to taky překvapilo, nečekala jsem, že to vyhraje např. taková klasika jako Silent night či Jingle bells…ale hezké písničky to jsou
zajímavé
jediné písně, které jsem dala do top 5 jsou ty dvě poslední holt mám asi jiný vkus a klasika už je pro mě ohraná
Super písnička je What child is this…
Gratuluju výhercům.
… Já tu mám všech svých pět koní to potěší moje
děti, protože mi pomáhali s výběrem.
Tak můj favorit je na 9. místě, druhý favorit na místě druhém.
Výhercům gratulace a všem klidné Vánoce.
Já bych tři první nechala asi v top ale přesunula bych je na konec, a na které se nedostalo, ty bych posunula i před ně. No ale každý má jiný vkus a asi se nedívá na ty písničky,které tu byly před tím. Každopádně je to fajn, že ty moje bodují.
Stejně nejkrásnější písnička je č. 9
ˇO běda
a kde je moje O Come, O come Emmanuel? Málo prostoru pro nádherné písně na HFE.
Re:
Díky moc za gratulaci!!!Je to milý dárek k Vánocům a udělalo mi to
velkou radost
Přeji všem uživatelům HFE krásné a pohodové Vánoce!
Marta
Re: písnička č.9
Taky se mi moc líbí.Je druhý svátek,vařím a poslouchám a je mi moc fajn.Dobré písničky dokáží udělat radost kdykoli.
christmas vacation
moje oblibena je krome vyse uvedenych napr. christmas vacation z legendarniho filmu national lampoon's christmas vacation z roku 1989, hlavni role Chevy Chase a Beverly deAngelo
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.