Ramonis
no to je sice možný, ale pro nepozroný lidi jako jsem já stačí jedno malý zaváhání a sto procent je v tahu. Proč Hujere?
Komentáře k článku: FCE: Use of English, part 5
Ramonis
no to je sice možný, ale pro nepozroný lidi jako jsem já stačí jedno malý zaváhání a sto procent je v tahu. Proč Hujere?
Já mám 80%, 2 chyby. A to chci vždycky mít 100% a nemyslím si, že člověk je Hujer, když chce být dobrý.
RAmonis
Co je to za idiom být Hujer :D Neznám ho :D
Být Hujer…to je z jednoho staršího českého filmu ,,Marečku, podejte
mi pero''
Ten Hujer, to byl takový šplhoun a podlézal učiteli. Ale to tady nikdo
z nás není.
a spravne odpovede?
a spravne odpovede?
Re:
Po vyhodnocení přejedete ukazatelem myši přes barevnou ikonku vedle každé odpovědi, a dovíte se, jak to mělo být správně a proč.
achjo
já mám 2 chyby…škoda no, ale myslela jsem, že nemůžu dát energetic, protože by to bylo energetický a ne energický…ale asi je to v aj to samé
Re: dotaz
No, někdy je potřeba i do takovýchto testíků vkládat svoje znalosti. Je samozřejmě nesmysl, aby ám 6 plátků chleby poskytlo trojnásobek DDD proteinů (já osobně silně pochybuju i o tý třetině).
ano!
viem, ze tento komentar nieje nikomu prinosny, ale fakt si to musim poznacit je to moja prva 100% na HFE, co som dosiahol
Re: Re: Re: Re:
V jakém slovníku????
Re: Re: Re: Re:
No to snad nemyslíte vážně…
slovník na slovnik.cz, seznam.cz apod. se nedá brát jako slovník. Je to
databáze správných překladů a databáze nesmyslů v jednom. Pořiďte si
prosím slovník.
Bože můj, spelling..asi u třech slov!!! počítají to za chybu i když třeba přehodím dvě písmenka nebo vynechám double?
Bože můj, spelling..asi u třech slov!!! počítají to za chybu i když třeba přehodím dvě písmenka nebo vynechám double?
Re:
Ve FCE už ano, obzvláště tam, kde musíte znát správné tvary. Tam takové prohození je někdy zásadní chyba.
Supeeer, mám 100%, za 2 týdny jdu na FCE, tak mám radost
Dobrý večer, chci se zeptat, jaký je rozdíl mezi various a variable… je to nějaký fatální či zásadní rozdíl? Jak poznám, co kam patří? Děkuji
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.