uf
Také jsem stihla poslat odpovědi. Byla to moc zajímavá a krásná soutěž.
Komentáře k článku: Velká soutěž o studijní pobyt v UK!
uf
Také jsem stihla poslat odpovědi. Byla to moc zajímavá a krásná soutěž.
Jejda. Omlouvám se ale překlikla jsem se a celá zpráva se mi odeslala jen se jménem a adresou, když jsem to ještě neměla dopsané.Nevadí že jsem poslala ještě jednu zprávu,tentokrát celou a do předmětu jsem připsala oprava?
Jejda. Omlouvám se ale překlikla jsem se a celá zpráva se mi odeslala jen se jménem a adresou, když jsem to ještě neměla dopsané.Nevadí že jsem poslala ještě jednu zprávu,tentokrát celou a do předmětu jsem připsala oprava?
Re:
Ne, nic se neděje.
Uffffffff HOTOVO
Re:
Ne, nic se neděje.
Re: Re:
Uf!:-)
Soutěž byla zajímavá, zopakovala jsem si hodně vědomostí např. ze zeměpisu a dozvěděla se i něco nového. Zajímavé by bylo zveřejnění vyhodnocení odpovědí u otázek 9, 12 a 17.
such a stupid mistake
Dobrý den, právě jsem poslal odpovědi, ale pak jsem si všiml, že
u 14. otázky mám napsanou blbost – počasí z 19. prosince. (namísto
9.12.)
Já vím, že to už se uznat nedá, ale hlavně se nelekněte, že bych nějak
cestoval v čase.
Hezký zbytek večera
Hotovo
Hurááá, taky jsem už odeslala hotové otázky. A teď budu s napětím čekat. Přeji všem přijemné čekání a krásný adventní čas.
Ach jo…
Nestihl jsem to. Otázky jsem si pečlivě zaznamenával (přesto jsem dvě propásl) a vypracovával a teď koukám na hodiny a ono 23:56, a to jsem jich zatím vyplnil jen 6. Příště nesmím zaspat…Držím všem ostatním palce. Ale příště vyhraju já!
omluva
je právě 0.04 a já odeslala otázky. Fakt jsem to z práce dřív nestihla. Uznáte mi to ještě??? Jestli ano, moc děkuju, jestli ne (vím, pravidla jsou pravidla)tak neva, aspoň jsem něco udělala pro sebe . Otázky byly bezva a už se těším na vyhodnocení. Krásné vánoce a hlavně pokračujte i v příštím roce.
to jsem dopadla
všechny otázky jsem si poctivě zapsala, ale pak jsem nějak nestihla poslat odpovědi… to by člověk nevěřil
Vyhlášení
Můžu se zeptat, kdy se dozvíme výsledky? Jinak super soutěž, opravdu jsem se něco dozvěděla a i jsem si to užila. Přeji všem krásné Vánoce a mnoho zdaru nejen ve studiu angličtiny i v příštím roce
Vyhlášení
Můžu se zeptat, kdy se dozvíme výsledky? Jinak super soutěž, opravdu jsem se něco dozvěděla a i jsem si to užila. Přeji všem krásné Vánoce a mnoho zdaru nejen ve studiu angličtiny i v příštím roce
Re: Vyhlášení
Vyhlášení vítěze bude ve středu 23. prosince, těsně před štědrým dnem.
kse budou?
ty výsledky budou zveřejněny n tomto odkazu nebo budou někde jinde?
Re: Vyhlášení
Vyhlášení vítěze bude ve středu 23. prosince, těsně před štědrým dnem.
Re: Re: Vyhlášení
závist tomu, kdo dostane tenhle úžasný dárek
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.