Moc gratuluji:)
Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o studijní pobyt v UK!
Moc gratuluji:)
Taky gratuluji Určitě máte Georgio obrovskou radost a další motivaci k dalšímu studiu.
Připojuji se ke gratulantům
Užij si to Kdyby se ti pak chtělo napsat článeček o tom jaké to bylo, tak bys určitě udělala spoustě lidí radost
ttýjoo, gratuluju, gratuluju, užijte si to!
Téda! Jsem sice trochu smutná, že štěstí nepřálo mě, ale to zjištění, kdo to vyhrál můj smutek tlumí Strašně moc gratuluju protože vy si to opravdu zasloužíte!
Taktéž blahopřeji.
Je mi sice líto, že jsem nevyhrála, ael vítězka si to rozhodně zaslouží, moc gratuluju a hezké Vánoce !
..
gratulujem, snad si to pekne užijete a na HFE nezabudnete
..
gratulujem, snad si to pekne užijete a na HFE nezabudnete
Re: ..
Právě naopak, těším se, že budu v Anglii o HFE hodně vyprávět.
Nikdo si tu výhru nezaslouží tak, jako právě Georgia. Takže upřímná gratulace a radostné prožití svátků vánočních.
Gratuluju vítězce, myslím, že výhra je ve správných rukou
A všem přeju krásné Vánoce
Blahopřeju
Upřímně, myslel jsem si že když nevyhraju tak budu závidět, ale myslím že výhru si georgia zaslouží ze všech nejvíce, balhopřeju
Velká gratulace Georgii
A pak, že Češi jsou nepřející a závistivý národ. Blahopřeji a těším se na další zajímavou soutěž, která mi rozšíří obzory!
Moc gratuluju!!! Krásný dárek pod stromeček, jen co je pravda!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.