Help for English

FCE červen 2009, kdo jdete a na co se těšíte?

 

77/100 ..naprostá spokojenost:)Jinak všem,co byli taky úspěšní -gratuluji!

Taky to mám, juchů. Překvapivě nejhorší jsem měla reading, který mi predtim sel nejlip :shock:

No,ja zase mela z readingu nejvic strach a ten se mi povedl fakt dost a to me asi zachranilo,na druhou stranu me prekvapilo,ze speaking jsem mela druhy nejhorsi.. :( a to jsem z něj měla dobrý pocit

Dekuji a gratuluji ostatnim. S vysledkama jsem na tom byl podobne. Nejhorsi speaking a pak writing. Reading nejlepsi, to bude asi tema hrama :-D No a samozrejme velke podekovani Markovi, Romanovi a dalsim za tu krasnou pripravu, co tu tvori.

Ahoj, tak i já jsem rozšířila řady úspěšných…:-).Nejlepší Writing a Use of English, nejhorší Listening – ale to jsem čekala, protože po x hodinách zkoušky se ještě na závěr 40 minut soustředit na poslech, už byl docela problém. Nicméně i já gratuluju ostatním a moc děkuji týmu HFE!

Ahoj, 78/100. Samozrejme diky HFE :-). Nejhur dopadl speaking, coz me dost prekvapilo. Reading mel spoustu novych slovicek, ale dal jsem to v poho. Poslechu jsem se bal, ale nakonec tomu bylo rozumet a problem v tom nebyl.

Gratuluju Kobre 11 8-) Ale cestinu by to chtelo dopilovat: rozumet od slova rozumi a ne rozumny :-D Delam si srandu, mne sem tam taky neco uleti. Uz se tesim na certifikat a taky, az mi to firma proplati. No jo penize, to je motivace :oops:

Mě by zajímal jak je to s body. Když vezmu, že Reading má 30 otázek, UOE 42 otázek, Listening 30 otázek. Kdyby za každou odpověď byl jeden bod, dostaneme se přes hranici 100 bodů. A to by ještě nebylo započítáno Writing a Speaking. Jak je to s hodnocením?

Za každou část je 40 bodů, tedy dohromady 200.
I když v některých částech může být více, či méně otázek, přepočítává se to vždy tak, aby to hodilo určitý počet bodů ze 40.
No a nakonec se uvádí číslo ze 100 nikoli 200, protože je pak lépe vidt počet procent.

Více v tomto HANDBOOK FOR TEACHERS:

http://www.cambridgeesol.org/…hb_dec08.pdf

Díky za info, už je mi to jasný.

No on je i problem v tom, ze clovek nevidi, kolik ma procent z jednotlivych casti. Vidi jen celkove resume a nejake pomerove hodnoceni jednotlivych casti se slovnim vyjadrenim, jak si vedl vzhledem k ostatnim ucastnikum ve stejne lokalite. Kdyztak davam moznost k nahlednuti do mych vysledku (http://kamis.borec.cz/…OfResult.pdf).

jo, to mi prijde pekne trapny, vzhledem k tomu, jak prestizni je to zkouska, ze ani poradne nevidis, cos mel spatne,..proste si to hlidaji, aby clovek nevedel presne co a jak a musel riskovat penizky.. :-)

Hlídají si svůj know-how. Zase mi ale připadá dobrý vidět alespoň ten graf. To dříve nebylo…

mozno sa mylim, ale neponukaju predsa past-papers? Cize z nich by sa dalo az na ten writing a speaking zistit, ze kde kto ake chyby spravil…

Ked nemam pravdu, mohol by mi niekto vysvetlit, ze preco si strazia svoje know-how? Lebo akosi mi to nezapaluje, co tym ziskaju…

past papers sice nabízí, ale až za pár let, pokud vím…

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.