Help for English

Jak se učit podle tohoto webu?

 

Pravěpodobně jsem něco přehlédl, ale nepodařilo se mi zjistit, jak se mám podle tohoto webu učit. Například, pod odkazem „Začátečníci“ jsou témata pro začátečníky. Nejsou ale řazena podle obtížnosti, ale nejspíše nahodile. Nevidím nic, co by mě vedlo procesem učení od jednoduchého ke složitějšímu.

Pokud jsou tyto stánka myšleny pouze jako doplněk ke knize nebo kurzu, rozumím tomu a jsou v pořádku.

Jinak děkuji za srozumitelný výklad. Je to téměř zázrak, že se někdo věnuje opravdové výuce a dokonce zdarma. Moje zkušenosti s jinými lektory jsou takové, že se spíše snaží mlžit. Pravděpodobně vůbec neznají podstatu a co je horší, ani je to netrápí. „Odemelou“ si svoje a studenti je svými otázkami zjevně vyrušují. Pokud jde o knížky, je to podobné. Jako odstrašující příklad uvedu „Angličtina pro samouky“ od Ledy. Tuto knihu mi doporučila moje bývalá lektorka.

Kurz pro začátečníky je ucelený kurz pro ty, kdo s angličtinou úplně začínají. Klikněte na angličtina pro začátečníky a jak se vám ukážou jednotlivé články, nahoře je odkaz na MAPU KURZU. Tady jsou pak témata seřazena tak, jak se má postupovat. Teoretická část – gramatika, praktická část – slovíčka, spojení a užití v praxi a testy. Tady se určitě zorientujete.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.