Help for English

Pomoc pro au-pair

Dobrý den, především bych chtěla moc moc poděkovat za tyto stránky, učí se mi z nich opravdu skvěle.
Uvítala bych nějak zpracované téma jako pomoc pro au-pair, nanny, které budou trávit čas s anglickými dětmi. Jsem v UK už pár měsíců a teď budu nanny pro jednu rodinu se 3 dětmi – rok, 4 a 7 let. Ráda bych je zabavila víc než jen puštěním televize – např. nějaké hry, ale i rozvíjející říkanky (např. obdobu našeho Paci paci pro nejmenší…)nebo hádanky pro starší atd.
Sice si to mohu přečíst v jejich knížkách, ale 1)moje AJ není ještě tak dobrá, abych to hned skvěle pochopila a 2)bych ráda byla připravená předem. Přeci jen 3 takhle malý děti pohromadě bude trošku adrenalin už sám o sobě :-).
Určitě tu je víc lidí, kteří se do UK chystají a jsou na tom jako já.
Také je celkově připravit, jak anglické rodiny fungují, jaký je tu školní systém apodobně. Příp. celkově teoreticky popsat život v UK – dle mých zkušeností je totiž Anglie sakra jiná než ČR (mentalita lidí, provoz na silnici, služby lidem…) Jestli už to někde na stránkách je, tak se omlouvám, ale nenašla jsem to. Moc děkuji

Je to jistě dobré téma.
Zkuste si přečíst některé loňské příspěvky do velké letní soutěže. Někteří popisovali své zkušenosti s au-pair… třeba vás tam něco zaujme. Help for Au-Pairs – to by mohla být dobrá pobočka našeho webu, to je fakt. :-)

Pročetla jsem 8-) a některé moc hezké. Já už v rodinách funguji déle (cleaningy, housesittingy i večerní babysittingy), ale takhle hlídat dítka budu poprvé – i když je znám, jsem prostě nervózní, co s nima :-D , proto jsem hledala a zkoumala, ale nic nenašla. Tak až budu mít zkušenosti, napíšu příspěvek třeba zrovna do Help for Au-Pairs :-D :-D :-D

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.