my worst test ever, I hate you…
Komentáře k článku: Idiomatic English 20
my worst test ever, I hate you…
správné odpovědi: 1
špatné odpovědi: 9
úspěšnost: 10 %
Nejhorší výsledek po dobu mé registrace na HFE..
Akutně hledám nějaký zdroj, kde se tyto idiomy naučit..
úspěšnost: 10 %Nejhorší výsledek po dobu mé registrace na HFE..
Akutně hledám nějaký zdroj, kde se tyto idiomy naučit..
Re:
Jsem ráda, že nejsem sama
40 %
Nic moc no… (výsledek)
Marku, jsou to opravdu často používané idiomy? Přecijen docela často sleduju seriály, filmy, čtu, ale skoro žádný tenhle idiom jsme ještě neslyšel (neviděl).
úspěšnost: 10 %
Tak tohle se mi tady ještě n estalo. Asi to s angličtinu brzy zabalím. :--)))
úspěšnost: 10 %Tak tohle se mi tady ještě n estalo. Asi to s angličtinu brzy zabalím. :--)))
Re:
Vítej v klubu..:-)
Marku, jsou to opravdu často používané idiomy? Přecijen docela často sleduju seriály, filmy, čtu, ale skoro žádný tenhle idiom jsme ještě neslyšel (neviděl).
Re:
Ano, používám JEN A JEN idiomy, které často slýchávám v seriálech. Žádné ‚obscure‘ výrazy sem nedávám.
Tak mě to (moje nevědomost) tentokrát taky docela nepříjemně zaskočilo
Re:
Vítej v klubu..:-)
Re: Re:
Ramonis, kdyby jsi neměl dobře žádnou odpověď, myslím, že by se ti to do výsledků nepočítalo. Takhle sis to pokazil
Ramonis, kdyby jsi neměl dobře žádnou odpověď, myslím, že by se ti to do výsledků nepočítalo. Takhle sis to pokazil
Re: Re: Re:
Započítává se i nula-chtěla jsem si nechat zobrazit jen odpovědi a ve výsledkách testů tu nulu mám taky.
nulu to akorát nezapočítává do celkových statistik testu… počítač předpokládá, že to někdo jen tak nevyplněné vyhodnotil. Do osobních statistik registrovaných se to ale počítá.
Průměrná úspěšnost 35%, u mě 7× … takové spojení není
idiomatické, nedává žádný smysl
:o
30%
30% hmm, alespoň se utěším tím, že jsem si se všema 3 byla jistá
nulu to akorát nezapočítává do celkových statistik testu… počítač předpokládá, že to někdo jen tak nevyplněné vyhodnotil. Do osobních statistik registrovaných se to ale počítá.
Re: Re: Re: Re:
Aha, díky za upozornění.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.