Re:
Není to ani tak proavidlo jako spíše pozorování. I Američané často použijí např. DREAMT a i Britové použijí DREAMED. To, že je některá z variant tam a tam častější, to je pravda, ale rozhodně to nelze brát jako pravidlo.
Komentáře k článku: IRREGULAR VERBS: finální přehled
Re:
Není to ani tak proavidlo jako spíše pozorování. I Američané často použijí např. DREAMT a i Britové použijí DREAMED. To, že je některá z variant tam a tam častější, to je pravda, ale rozhodně to nelze brát jako pravidlo.
moc šikovné tabulky.. už hodně dlouho něco takového hledám na internetu..
Re: Re: Re: Re:
Jeden náš čtenář našel font na těchto stránkách:
phon.ucl.ac.uk/shop/fonts.php
Neviete mi, prosím, poradiť prečo tu suprovu tabulku neviem po stiahnutí súboru otvoriť? Prosím, potrebujem ju
Neviete mi, prosím, poradiť prečo tu suprovu tabulku neviem po stiahnutí súboru otvoriť? Prosím, potrebujem ju
Re:
A stahuje PDF nebo Word? Nicméně otevřít by mělo jít oboje.
S wordom mi to nejde ale PDF mi otvorilo. Ďakujem za tak výborný prehľad nepravidelných slovies, presne to som potrebovala.
Awesome Díky, díky, díky
To fakt nemám chybu.Prostě, když někdo umí,tak umí. Já jenom „č…“. :o Díky moc.
Ten word bohužel dělá z výslovnosti kostičky ☹️ Nešlo by to aktualizovat?
Ten word bohužel dělá z výslovnosti kostičky ☹️ Nešlo by to aktualizovat?
No jo, už je to pár let ☹️ Word jsme tedy stáhli. Bohužel nemáme nyní kapacity znaky upravit. Věříme, že postačí PDF. To naštěstí stále drží pohromadě 🙂 Ačkoli by si taky zasloužilo oprášit…
Děkujeme moc za upozornění.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.