Vista
Chtěla bych se zeptat, zda u 5.otázky není možné i řešení „if it were a made-up“.
Komentáře k článku: Přepis vět 4
Vista
Chtěla bych se zeptat, zda u 5.otázky není možné i řešení „if it were a made-up“.
Vista
Re: Vista
je, doplním.
pěknej test
Než jsem stisknul tlačítko „vyhodnotit“, připadlo mi to celkem
snadný, ale i tak jsem tam nasekal díky nepozornosti chyby (takže nakonec
jen 40 %).
Vůbec mě nenapadla akorát sedmička.
Tyhle testy mám moc rád – víc takových.
jen 70 procent!!!
v 9 mi to neuznalo nestažený tvar (It has not been made clear)
Ve 2 jsem dal místo put made, což nejde, že?
A v 10 jsem dal místo got „came“, což by by se nedalo uznat?
jen 70 procent!!!
v 9 mi to neuznalo nestažený tvar (It has not been made clear)
Ve 2 jsem dal místo put made, což nejde, že?
A v 10 jsem dal místo got „came“, což by by se nedalo uznat?
Re:
nestažený tvar doplním, ale obecně,když je původní věta se staženým tvarem, je dobré dodržovat formát.
Ostatní ne.
80 procent
Dvě úplně zbytečné a hloupé chyby.
7. dal jsem SUCH
9. dal jsem WASN'T
Ja som dal v otazke c. 10
All of a sudden he rose to his feet and left. a ono mi to vypisalo ako nespravnu
odpoved. Je to naozaj nespravne?
no z nepozornosti 70 takže celkem spokojenost…
Ja som dal v otazke c. 10
All of a sudden he rose to his feet and left. a ono mi to vypisalo ako nespravnu odpoved. Je to naozaj nespravne?
Re:
není, jen mě ROSE při zadávání možností nenapadlo. Přidám.
„came“ to his feet teda nejde please?
„came“ to his feet teda nejde please?
Re:
Já myslím, že ne. Jestli to ale někde najdeš…
S takzvanou inverzí jsem se zde v testech setkala již vícekrát, proto bych se rada zeptala jestli nekde najdu i článek věnovaný tomuto tématu? děkuji
S takzvanou inverzí jsem se zde v testech setkala již vícekrát, proto bych se rada zeptala jestli nekde najdu i článek věnovaný tomuto tématu? děkuji
Re:
zadejte do našeho vyhledávače „inverze“
Pomoc
Dobrý den, vím že můj příspěvek nepatří k tomu téma, ale moc by mě zajímalo, jeden překlad slovíčka do češtiny. Bohužel nevím, jak se to píše (jinak bych si to našel).Když poslouchám jakýkoliv rozhovor sportovců v Americe, tak všichni při svém interview říkají si tak 5× slovíčko (moje výslovnost) – INOU – Děkuji moc.
Pomoc
Dobrý den, vím že můj příspěvek nepatří k tomu téma, ale moc by mě zajímalo, jeden překlad slovíčka do češtiny. Bohužel nevím, jak se to píše (jinak bych si to našel).Když poslouchám jakýkoliv rozhovor sportovců v Americe, tak všichni při svém interview říkají si tak 5× slovíčko (moje výslovnost) – INOU – Děkuji moc.
Re: Pomoc
= YOU KNOW. Je to taková slovní výplň.
Pokud se dotaz netýká článku, směřujte ho do diskusního fóra. K tomu tu je.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.