Help for English

konkurencne casopisy k http://flp.sk/

 

ahoj,
dost dlho som si cez skolu objednaval zaujimavy casopis Friendship. – http://www.flp.sk/…/friendship/ .

Osobne sa mi tento casopis celkom pacil, ale predsa len by som sa chcel spytat, ze ci nemate skusenosti s nejakym inym casopisom sluziacim na vyuku anglictiny. Hlavne nech je odberatelny za rozumnu cenu a mozno nech je trosku narocnejsi(vela clankov sa mi tam zda, ze je napisanych s prilis malou slovnou zasobou).

Vdaka

Napadá mě Bridge, ale to asi budeš hledat ještě něco jiného, to je tak INTERMEDIATE.

Nebo doporučuji si přečíst tento topic:

http://www.helpforenglish.cz/cz/forum/?…

Myslím, že Time for students by se ti mohl líbit.

vdaka pekne za tipy;

mrkol som na bridge aj time for students, ale akosi som im zatial neprisiel na chut. Predsa su vyse 2 krat drahsie od friendshipu a ze by boli nejak (na prvy pohlad) vyrazne lepsie, to sa mi nezda.

Já jsem si Bridge kupovala a byl dobrý, zajímavá témata

Čtecí zdroje:
Hello, Friendship, http://www.flp.sk
R+R, http://www.magazine-rr.cz/
Bridge, http://www.bridge-online.cz/2006/index.php
Marry Glasgow Magazines http://www2.maryglasgowmagazines.com/…/articles.pl?…
Poslední je pravidelná příloha LN – aj stránka.Určitě je jich víc, ale tyto stačí! :-D

kidney: velmi ma na Marry Glasgow Magazines zaujal casopis Current(uplne najspodnejsi). Chcel by som sa ta vsak spytat na sposob, akym tento casopis objednavas. Totiz tam hore ako je select country tam napriklad nie je vobec Slovensko na vyber. Taktiez, ked som chcel submitnut objednavku, tak neviem tam tym padom vyplnit spravne „Country Selection“ :-( Ako si to prosim ta riesila?
Taktiez ma zaujima, ze ci tych £15.00 za casopis je aj s postovnym a vsetkym ostatnym. Viem, ze to ide trosku OffTopic, ale este som nekupoval veci zo zahranicia, takze fakt neviem, ako na to…
Vdaka :-)

Fajn, že sis vybral! Navštiv: http://www.infoa.cz/ a snad to bude O.K. Katka

Doporučuji i The Teachers Magazine – nový časopis pro učitele angličtiny. Uvnitř jsou barevné plakáty k výuce (ať gramatické nebo reálie) a docela dost černobílých pracovních listů. Nechybí písnička nebo tipy pro výuku, náměty pro skupinovou práci a samozřejmě články v angličtině. Více info na http://send.cz/index.php?… nebo přímo na stránkách vydavatele: http://www.ediba.com/…s/rchTTM.asp

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.