Re: Dotaz
Na to se ptejte přímo na englishbooks, určitě dostanete odpověď.
Re: Re: Dotaz
To jsem samozřejmě udělala, jen aby mi odpověděli včas
Komentáře k článku: Englishbooks Days
Re: Dotaz
Na to se ptejte přímo na englishbooks, určitě dostanete odpověď.
Re: Re: Re: Dotaz
Odpověď jsme Vám zaslali na Váš mail …
A co leden?
Byl tenhle měsíc Englishbooks Day? Pořád na něj čekám a nejsem si jistá jestli jsem ho nepřehlédla. Nebo snad E. D. byly jenom před Vánocmi?
A co leden?
Byl tenhle měsíc Englishbooks Day? Pořád na něj čekám a nejsem si jistá jestli jsem ho nepřehlédla. Nebo snad E. D. byly jenom před Vánocmi?
Re: A co leden?
ještě nebyl
Na dnešek jsem čekala jako na smilování(Longman Dictionary of Contemporary English a Oxford Collocations Dictionary už jsou objednané).Teď bych jen na tu postupně se rozrůstající knihovnu potřebovala větší byt
A co leden?
Taky jsem si říkal, že jsem ho asi prošvihnul, a ejhle – on je
posledního .
Škoda, že titul, na který čekám, vyjde v až v květnu .
ještě nebyl
Re: Re: A co leden?
Ještě že tak . Už jsem si objednala a nemůžu se dočkat!
Nemohla jsem odolat, už jsem si brousila zuby na Oxford Collocations Dictionary nějaký ten pátek a teď mám „výmluvu“ si ho koupit .. znáte to …
Sleva 20%
Dobrý den,
Chtěl bych se jen zeptat na jednu věc, objednal jsem si právě dnes
z englishbooks.com English Grammar in use, avšak sleva 20% mi je počítána
z běžné ceny, a ne položky „naše cena“ která je samozřejmě
nižší, v mém případě o nějakých 60 korun,
proto mě zajímá, zda se nemá sleva 20% počítat ze slevněné( naší)
ceny, namísto odpočtu z ceny běžné.
Děkuji
Sleva 20%
Dobrý den,
Chtěl bych se jen zeptat na jednu věc, objednal jsem si právě dnes z englishbooks.com English Grammar in use, avšak sleva 20% mi je počítána z běžné ceny, a ne položky „naše cena“ která je samozřejmě nižší, v mém případě o nějakých 60 korun,
proto mě zajímá, zda se nemá sleva 20% počítat ze slevněné( naší) ceny, namísto odpočtu z ceny běžné.Děkuji
Re: Sleva 20%
Jak je v článku napsáno, sleva 10% je v den této akce pro vás navýšena na 20%, není to tedy sleva 20% z již o 10% zlevněné částky, ale celková sleva 20%.
SVK
Tiež by som si rada niečo objednala, no potrebovala by som to poslať na Slovensko. Bol by s tým problém?
SVK
Tiež by som si rada niečo objednala, no potrebovala by som to poslať na Slovensko. Bol by s tým problém?
Re: SVK
už som to našla… idem hodiť niečo do e-shopu
Tak dnešní Englishbooks day jsem přivítala, ale co jsem udělala?
Objednala jsem si knihy a nenapsala heslo! Po noční
jsem byla jaksi momentálně opožděná. Naštěstí jsem si to hned uvědomila
a tak jsem poslala opravu a napsala jsem, jak k tomu došlo a v Englishbooks
byli velice vstřícní a plní pochopení a slevu mi poskytli. Tak bych je
chtěla veřejně pochválit, jak si své zákazníky hýčkají. Moc
děkuji.
Příště se na to radši nejdříve vyspím.
zajímavé
To je hrozně zajímavé. Já se vždycky těším celý měsíc na EBD, že si něco koupím. A pak když je tady tak mě přejde chuť.
Re:
Musím také potvrdit, že nakladatesltví je opravdu velmi vstřícné. Zkouším jejich trpělivost při každém EBD a jsem velmi ráda, že mi vždy vyšli vstříc, minule jsem se dokonce nechala nachytat, poslali totiž ihned první fakturu již s 20% slevou a já pořád čekala, až přijde druhá, skutečná … I to jsme vyřešili. Jen bych potřebovala poradit, co si mám objednat příště, vůbec se v nové anglické literatuře neorientuju.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.