Help for English

Email

 

Ahoj skvělým šéfům HFE,

díky za Vaší práci.

Napadlo mě, bylo by skvělé, kdyby se v diskuzním fóru zavedla automatická služba (jako je třeba na Facebooku), že když někdo napíše něco pod můj topic, popř. jsem já na daný topic reagoval, aby mi přišlo upozornění na nový komentář emailem, či alespoň do soukromých zpráv. Ušetřilo by to všem spoustu času při prohlížení diskuzního fóra či jim zajímavých témat.

Nevím, jak je to technicky náročné, jen předhazuji myšlenku.

Mějte se dobře.

Vážený pane Učiteli,
(velké U píšu záměrně)jsem nadšena Vašimi webovými stránkami a obdivuji Vaši práci. Učím angličtinu a stránky HFE doporučuji všem studentům. I ti, kteří se nikdy nechtěli učit slovíčka z učebnic, ochotně testují své znalosti na stránkách HFE. Dokud jsme učili podle Headway, měla jsem studenty kam odkazovat. Od loňského školního roku jsme přešli na učebnice Maturita Solutions a testování on-line nám chybí. Mám na Vás velikou prosbu, zda by bylo možné ke slovíčkům z učebnic přidat i Maturita Solutions.
Děkuji.

kobzina: Dobrý den, děkuji za dotaz. Bohužel to není tak jednoduché. Museli bychom 1) sehnat svolení nakladatelství, a 2) seznamy připravit. Druhý bod je velmi časově náročný a ten první, ten také nebývá jednoduchý. Uvidíme.

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda (popř. kdy) se můžu těšit na slovíčka z učebnice New Headway Elementary the Third Edition.
Zpracované podklady jsem poslala cca v březnu minulého roku.
Nebo jsem něco přehlédla a už je to k dispozici?
Díky

No, problém je v tom, že jsme tou dobou změnili systém, jakým se přidávají lekce na HFE a já teď budu muset slovíčka podle Vašich seznamů přidávat ručně. Ale máte pravdu, už se to táhne moc dlouho.

Mohla bych v tom být nějak nápomocná? To asi ne, že?
Díky

Tímhle se budu muset bohužel prokousat sám.

Marek Vít:
A nějaké makro na změnu formátování by nepomohlo? Já si takhle převádím pořád něco a pokud by to šlo, tak bych ho klidně udělal. :)

Stačí zaslat to od Brain a to jak by to mělo vypadat.

No, budu prostě vkládat po jednom slovíčka a slova, co v databázi nejsou, budu muset doplnit…

Ale má to výhody, protože já stejně systematicky procházím slovník a upravuju hesla, opravuju chybky apod. Takže tímto přidáváním taky určitě leccos odhalím.

Ale díky!

Ale ten slovník je čím dál, tím hezčí. Je to obrovský kus práce, já si ho procházím a vždycky mne něco nového překvapí. Hlavně krásné obrázky. A nové okruhy mne také potěšily. Těším se na další. Líbí se mi okruh slovíček na jedno téma.

Přes léto tam přibylo zase pár set výrazů a pár set obrázků. Rád bych, aby se také rozrostl počet nahrávek.

Ano, je to úžasné.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.