Skvělé otázky
Když jsem se chtěla na něco zeptat, měla jsem problém správně vytvořit otázku. Nyní by to chtělo k otázkám uvést nějaké příkladové odpovědi a bylo by to nejen skvělé, ale vynikající.
Komentáře k článku: Daily English Crumbs (Intermediate): Simple Questions
Skvělé otázky
Když jsem se chtěla na něco zeptat, měla jsem problém správně vytvořit otázku. Nyní by to chtělo k otázkám uvést nějaké příkladové odpovědi a bylo by to nejen skvělé, ale vynikající.
Skvělé otázky
Re: Skvělé otázky
Plně Vám rozumím. Nicméně tyhle otázky jsou osobní a každý na ně může odpovídat jinak. Jednak po stránce obsahové a u některých otázek i po stránce formy. U začátečnického článku bych o poskytnutých odpovědích za žárovkou spíše uvažoval, ale i tak – nejsou přesné vzorce (až na otázky typu Kolik je hodin?). Vím, že je obtížné nemít zpětnou vazbu. V tomhle mají drobky trhlinu
Skvělé otázky
Myslím, že takové věci si můžete najít v příslušných článcích,
do drobků se takové věci věci nehodí, jsou to přeci jen jenom drobky.
Dále je to úroveň intermediate, kde by taková problematika měla býti již
zvládnuta.
Myslím, že takové věci si můžete najít v příslušných článcích, do drobků se takové věci věci nehodí, jsou to přeci jen jenom drobky.
Dále je to úroveň intermediate, kde by taková problematika měla býti již zvládnuta.
Re: Re: Skvělé otázky
Actually, pre-intermediate.
Skvělé otázky
A podívala jste se na Roamanův článek o tvoření otázek s pomůckou? Je to perfektní a právě u těchto drobků to pro samostudium hodně pomůže.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.