Tak to se Vám povedlo,
pěkné, v MW si to mám asi aktualizovat, že? Zkopírovala jsem si to už včera.
Komentáře k článku: Playing cards
Tak to se Vám povedlo,
Tak to se Vám povedlo,
Re: Tak to se Vám povedlo,
Tento okruh slovíček obsahuje i zcela nové obrázky, které se nestahují automaticky. Nový patch programu WM bude obsahovat přes sto nových ilustrací, takže s obrázky Vám to bude fungovat až po instalaci nového patche. Vydáme snad ještě tento týden.
Re: Tak to se Vám povedlo,
Tento okruh slovíček obsahuje i zcela nové obrázky, které se nestahují automaticky. Nový patch programu WM bude obsahovat přes sto nových ilustrací, takže s obrázky Vám to bude fungovat až po instalaci nového patche. Vydáme snad ještě tento týden.
Re: Re: Tak to se Vám povedlo,
Aha, tušila jsem ,že tu něco bude, protože jsem aktualizovala a – žádná změna, Děkuji za vysvětlení ještě dříve, než jsem se stačila zeptat.
Re:
NINE
Re:
NINE OF DIAMONDS
Velmi přínosné. Díky.
BTW: díval jsem se, že balíček karet se řekne taky PACK OF CARDS
Jestli to dobře chápu, tak když chci někomu říct, aby si vzal kartu, tak můžu říct „draw a card“ a nebo i „take a card“ je to tak?
Jestli to dobře chápu, tak když chci někomu říct, aby si vzal kartu, tak můžu říct „draw a card“ a nebo i „take a card“ je to tak?
Re:
samozřejmě. Když byste chtěl dělat nějaký karetní trik, a chtěl po někom, aby si jednu vybral, bylo by to PICK A CARD.
DRAW je prostě to, že ji tahá zvrchu balíčku nebo ji dostane od rozdávajícího..
Pro zajímavost výraz
Too rich for my blood
Můj překlad. Nechtít pokračovat v přihazování sázek
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.