Help for English

Drobky končí

Komentáře k článku: Drobky končí

 

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Leona Maříková vložený před 14 lety

ahoj hoši neperte se,
Help for English jsou úžasné stránky, Drobky mě na začátku nijak nenadchly, tak jsem je pak ani neotevírala, ale špatná reklama je také reklama, tak si je zkusím aspoň prolistovat a myslím, že nás zvědavých teď bude víc, takže i Lamanai si přijde na své a najde si příznivce a více návštěvníků svých stránek. HFE jsou skvělý stránky a jelikož jsem analfabet, tak už z nich čerpám 4 roky. A nejvíce mě vždy nadchla ta úžasná zpětná vazba, kdy Marek nebyl líný mi okamžitě obratem odpovědět mé dotazy a pomoci mi s problémem.
Oběma vám přeji mnoho dalších úspěchů a hlavně nezatrpkněte. Ahoj Leona

Re:

uplne suhlasim.
Zatrpknutie fakt nikomu nikdy nepomohlo.
GL

Fakt, že drobky končí ve mě vyvolává smíšené pocity, ale diskusi k tomu bych nechal třeba na setkání HFE 15.května.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Martin Hofman vložený před 14 lety

Fakt, že drobky končí ve mě vyvolává smíšené pocity, ale diskusi k tomu bych nechal třeba na setkání HFE 15.května.

Re:

To ne :-) aby se to nestrhlo ve rvačku :)

PROSBA

Prosím, pojďme celou věc smírně uzavřít. Necítím se ublížený a nechtěl jsem, aby to tak vyznělo. Naopak se celou dobu stavím na Markovu stranu a potrhuji svou úctu k jeho práci.
V den, kdy v Moskvě nesmyslně zemřelo tolik nevinných lidí, nechci jakkoli čeřit další zlou krev.
Máte všichni můj respekt, že vám věc není lhostejná. H4E je tu i nadále. A spolu s ním všichni jeho redaktoři i čtenáři. Buďme na sebe milí, zla je kolem zbytečně mnoho i bez našich šarvátek.

Můj názor na drobky.

Když tady tyto články začaly vycházet, tak již ze začátku mě moc neoslovily a později jsem je v RRS hlášeních začal ignorovat úplně, stejně jako ikonu mezku, která je s nimi spojená. Hlavní důvod bylo asi to, že mi nepřinášely žádné užitečné informace, které bych si mohl zapamatovat. Osobně mám radši Markův a Romanův tvrdý přísun článků nabitých informacemi, ze kterých si vždy něco odnesu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Petr vložený před 14 lety

Můj názor na drobky.

Když tady tyto články začaly vycházet, tak již ze začátku mě moc neoslovily a později jsem je v RRS hlášeních začal ignorovat úplně, stejně jako ikonu mezku, která je s nimi spojená. Hlavní důvod bylo asi to, že mi nepřinášely žádné užitečné informace, které bych si mohl zapamatovat. Osobně mám radši Markův a Romanův tvrdý přísun článků nabitých informacemi, ze kterých si vždy něco odnesu.

Re: Můj názor na drobky.

Absolutní souhlas

To Lamanai2:

Dovoluji si oslovit vás takto veřejně, ať každý zná i můj názor. Vezmu to jedno po druhém:

DEC mi přišly obecně jako skvělý nápad, jenže bohužel šitý velmi horkou jehlou. Já vím, že články nemusí být ‚megalomanské‘ (do čehož se někdy zamotám já), ale prostě bych to dělal trochu jinak. Jenže pokud by se to mělo dělat pořádně, tak to prostě jeden člověk nemůže zvládnout.

Proto mě moc neuchvátili, a byl jsem upřimně překvapen, že se tak líbí, ale proč ne.

Jak už jsem psal, nápad skvělý, některé fotky fantastické, ale články celkově hotové za 5 minut…a bylo to občas znát. (schválně by mě zajímalo, jestli čtenáři drobků umí správně přečíst slovo CRUMB)

Jestli mě však něco značně rozčílilo, byl to fakt, že jste nebyl schopen operativně opravit překlepy, na které jste byl dokonce upozorněn v komentářích.
Říkal jsem si, že možná nejste online, ale pak jsem viděl, že reagujete na nějaký koment (reakce v zásadě ani nebyla potřeba), ale překlep nebyl stále opraven, a tak to snad zůstalo do teď…

A poslední věc. Pokud vydáte článek, ve kterém napíšete svůj názor, má snad Marek právo alespoň v komentáři napsat, jak to vidí on, a vaše slova „Pokud máme mezi sebou nějaké nesrovnané věci, můžeme je řešit na neveřejné půdě“ mi opravdu nesedí.

Vy jste svůj postoj napsal veřejně, Marek tedy nyní taky…

Nechci psát nic o tom, proč Drobky končí. Prostě končí.

Jenom bych rád zmínil, že jsem nikdy z projevů Lamanaie necítil nic negativního, arogantního a nemyslím si, že by byl zahleděný do sebe. Právě naopak. I když musím přiznat, že jsem nebyl důsledný v plnění „úkolů“, Drobky pro mě byly vždy velice povzbudivé; ať už díky skvělým fotografiím nebo originálním úkolům(písmenková polévka a morseovka :-) )

Ale abych byl úplně upřímný, asi mi Drobky chybět nebudou. Hodí se opravdu asi jinam(třeba pro skupinovou práci).

Díky

Re: Re:

Ale já jsem jen napsal svůj názor, že drobky jako nápad se mi líbily, ale přišly mi šité horkou jehlou a dělal bych to jinak. Na druhou stranu jsem taky psal, že pořádně dělat by to prostě jeden člověk nezvládl…

Máte pocit, že umím „jen kritizovat snahu člověka“?

Re: Re: Re: Re:

Osobně si myslím, že krajně nevhodné říkat Romanovi, že neumí nic jiného než kritizovat. Četl jste tady na HFE nějaký jeho článek? Roman je skvělý učitel, umí věci hezky vysvětlit a já si ho za to velmi vážím. Zároveň bych ráda poznamenala, že na kritice není nic španého, pokud je konstruktivní – a to ta Romanova je.

Re: Re:

2Emil: Váš komentář jsem umístil do nevhodných, protože zcela zbytečně rozdmýchává nepřátelskou atmosféru.

Nechci být neobjektivní a stejně budu: Marek a další dva HFE šéfové mi někdy přijdou jako příliš velká dobračiska. Jednoduše si Lamanai udělá svoje stránky a tam ať si to vede jak umí, HFE si MUSÍ hlídat svoji kvalitu a dobré jméno, howgh!K.

Re:

„jeden člověk nemůže zvládnout“ – bohužel dokazujete jen svou předpojatost…

články hotové za 5 minut? toho jsem se právě od Vás dočkat nemusel; ke článkům jsem přistupoval se stejnou pečlivostí jako Vy a strávil jsem nad každým mnoho času (většinou hodiny), odlišné je jen pojetí (například nad článkem Morning Crime se zvuky jsem kvůli míchání zvuků strávil polovinu víkendu, ale neměl jsem doposud potřebu to nikde rozmazávat); celé dny jsem myslel na Drobky a vymýšlel nové a nové aktivity, zapisoval si je do své databáze a později je rozpracovával

pojďme k obvinění z nereagování – snažil jsem se reagovat pružně, nicméně stalo se, že jsem měl například 4 dny dovolenou bez přístupu do redakčního systému (z mobilu se do něj nedostanu, do komentářů ano, je to dané tím, co mi umožňuje Windows Mobile) a článek tam chvíli visel s chybou; strávil jsem vždy několik dní v kuse, abych články do systému zadal (o jejich přípravě nemluvím, ta trvala ještě mnohem déle); zadal jsem připravené články dávkově, najednou, na měsíc dopředu; v momentě, kdy jsem neměl přístup do redakční databáze, jsem tedy nemohl chyby opravit pružně

z projektu jsem byl nadšený, ale od začátku jsem vnímal Vaši a Markovu skepsi… bohužel došlo k momentu, kdy jsem nedokázal pružně zareagovat, pak jsme se v něčem neshodli a můžete se po mně povozit; tak prosím, jen do toh

konstruktivní kritiku přijímám a snažím se z ní čerpat do budoucna; zde bohužel žádná není

mimochodem, v politice webu je něco o tom, že do komentářů se nemá upozornění na chyby psát, jen na přímou adresu

včera jsem se snažil celou řež smírně ukončit, ale očividně marně; takže jsme všichni, já, Vy i Marek, sklouzli do této nízké a nedůstojné špíny – škoda

no, škoda, že si nikdo nevšiml, že Vaši i Markovu práci tady celou dobu vyzdvihuji a ani vaše osoby nijak nehaním… možná jste se také mohli zachovat korektněji

Re: Můj názor na drobky.

Každý si z nabídky vezme, co ho právě zajímá, to je v pořádku. Přísun informací v podání H4E je skvělý, drobky neměly ambici jim konkurovat, jen dát prostor pro využití jazyka v praxi. Podněty k trénování. Jak říkám, někoho drobky oslovily a někoho vůbec, na tom nevidím nic špatného.

Re:

Sice jsem raději, když se cení přímo moje práce než jakási pochybná dobročinnost, ale i tak díky.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.