Help for English

Kde začít

 

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat…Nejsem začátečník, anglicky se učím už od malička, tzn nějakých 10 let určitě. Je mi nejasných spousta věcí, jen nevím odkud začít. Jestli si to všechno projít úplně od začátku, nebo fakt nevím. Měla jsem mnoho učitelů angličrtiny a každý učí jinak, to se ví. Mám za sebou úspěšnou maturitu z angličtiny za 2, jenže se teďka chystám na delší dobu do U.S.A. a to se ví, že tam bude potřeba angličtina na jiné úrovni.

Mohl byste mi poradit, co mám dělat? Popřípadě doporučit nějakou učebnici angličtiny pro samouky? Existuje něco specializovaného na Americkou angličtinu?

Děkuji moc za Vaši odpověd.

U nás můžete každý den dělat, na co máte náladu. někdy si něco přečíst, jindy zkusit např. test a problematické body si nastudovat v článcích, někdy si pustit písničku s doplňování, jindy zkusit cvičný test na zkoušku apod.

Na americkou angličtinu samozřejmě knihy jsou, mrkněte se např. do katalogu Cambridge University Press do sekce American English.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.