Děkuji za pár minut příjemného poslechu, pohlazení hudbou i slovy.
Komentáře k článku: Joseph's Son
Děkuji za pár minut příjemného poslechu, pohlazení hudbou i slovy.
Krásna vecička
Skutočne vydarený výber piesne…Príjemná melódia, pôsobivý text…vďaka:-)
smutnučke
Moc pěkné. Moc děkuji. Už jdu pátrat po kapele .
Re:
Je to jejich druhá písnička na tomto webu, hledejte v Christmas, ta je ještě hezčí.
Re:
Jejich CD jsem si jen tak naslepo koupil jednou asi před 10 lety v obchodě, naprosto mě dostali… Pak jsem si je pořizoval všechny. Teď mi ještě chybí to poslední.
THE CROSSING vážně stojí za to.
Song
To je nádhera… Krásná písnička…
Velikonoční písnička
Nemyslela jsem si, že i Velikonoční písnička může být tak krásná
jako Vánoční písničky na tomto webu. Tak si poslouchám a kochám se a
těším na Velikonoce snad poprvé v životě.
A pak si dám Petera Cottontaila.
Přidávám se k těm ,kterým se příběh i píseň moc líbí a děkuji,
že jste nás s ní tady seznámil. A všem, co sem přijdou, přeji pokojné
a radostné prožití Velikonoc a těchto dní, které jim předcházejí.
Happy Easter!
Wilderness
Rozhodla jsem se, že si to budu poslouchat každý den, aby mi ta slova a melodie trochu víc utkvěly v paměti a jak to tak sleduji slovo po slovu, tak jsem se dnes naučila správnou výslovnost WILDERNESS. Takže díky.
úžasný
nádherná písnička. Tento druh hudby se mi moc líbí jako např. Simon & Garfunkel (třeba píseň Sound of Silence) apod. Příjemné na poslech, jste skvělý, moc děkuji. Krásné velikonoce.
Re: nefunkční odkaz
Písnička je opravdu báječná, rád si poslechnu další… Děkuji za upozornění, žel odkaz na vánoční písničky je nefunkční… :,( Mrknul jsem tedy na Youtube, ale tuto skupinu jsem tam nenašel. Přeji Vám krásný sváteční den…
Re: nefunkční odkaz
Dobrý den Marku, mám moc rád keltské skupiny a tato písnička mě stejně jako Vás naprosto dostala, zvlášť se mi líbí, že je krásně pomalá a tím srozumitelná.. Chtěl jsem si poslechnout další, ale odkaz v sekci Christmas je nefunkční. Bylo by prosím možné tuto malou chybičku odstranit? Díky za Váš zájem o nás studenty jste fakt dobrej!
Re: přání
Happy Easter!
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.