Seriál jsem sice v životě neviděl, ale trefil jsem to napoprvý
Re:
Už sem to taky našla = ) jupíí, ale o tomto seriálu sem nikdy dřív neslyšela..
Komentáře k článku: Soutěž o sci-fi seriál FIREFLY na DVD
Seriál jsem sice v životě neviděl, ale trefil jsem to napoprvý
Re:
Už sem to taky našla = ) jupíí, ale o tomto seriálu sem nikdy dřív neslyšela..
Stejně jako Mccay jsem seriál v životě neviděla, jen o něm jednou slyšela, ale okamžitě mě to napadlo..nevím..asi osvícení .. epiphany
Stejně jako Mccay jsem seriál v životě neviděla, jen o něm jednou slyšela, ale okamžitě mě to napadlo..nevím..asi osvícení .. epiphany
Re:
Jo a omlouvám se McKayovi za zkomolení jeho přezdívky
Re:
Jo a omlouvám se McKayovi za zkomolení jeho přezdívky
Re: Re:
V pohodě …asi to bude nějaký osvícení. Chvíli jsem přemýšlel, o který sci-fi seriál jsme ještě nesoutěžili, pak mě jeden napadl, napsal do vyhledávače na youtube a bingo
a tahle znělka nebo spíš tento seriál se taky vztahuje ke sci-fi nebo to je jen náhodná otázka?
Re:
Ano, je to sci-fi seriál.
soutez
teda lamala jsem si s tim hlavu docela dlouho, nakonec se podarilo odhalit , aspon znam zas novy serial
Haha, našel jsem, hurá Jinak dobří herci
Re: Re:
V pohodě …asi to bude nějaký osvícení. Chvíli jsem přemýšlel, o který sci-fi seriál jsme ještě nesoutěžili, pak mě jeden napadl, napsal do vyhledávače na youtube a bingo
Re: Re: Re:
Naprosto přesně jsem to měla já, ikdyž nejdřív jsem si přečetla ten tvůj komentář a pak mě to okamžitě napadlo
vida, taky jsem ho našla hnedka
štěstí
O serálu jsem taky nikdy neslyšel a jako pár lidí nějakou zvláštní náhodou jsem ho odhalil během 4minut
to není možné!! já ho taky neznám, ale na rozdíl od vás jáá jsem ho nenašla během pěti minut ani během tří hodin, tž to vzdávám
to není možné!! já ho taky neznám, ale na rozdíl od vás jáá jsem ho nenašla během pěti minut ani během tří hodin, tž to vzdávám
Re:
Don't give up!
dotaz
jů, zavařila sem Youtube, ale super.
mám ale dotaz, když jsem se zúčastnila zahřívacího kola, znamená to, že nemůžu soutěžit v následujících kolech?
dotaz
jů, zavařila sem Youtube, ale super.
mám ale dotaz, když jsem se zúčastnila zahřívacího kola, znamená to, že nemůžu soutěžit v následujících kolech?
Re: dotaz
mimochodem sci-fi mám ráda, ale o tomhle seriálu jsem ještě neslyšela, asi jsem pozadu
Ta znělka mi připomíná trochu jiný žánr a to mi pomohlo při hledání…vzala jsem to nejdřív ze zvyku na wikipedii, a pak na jútúbku to šlo hned
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.