Tady je vidět, jak je důležité moct si ověřit, jestli jsem článek skutečně pochopila, nebo si jen MYSLELA, že jsem ho pochopila! Příště budu muset číst pozornějc. Díky za vysvětlení, ke každé otázce!
Komentáře k článku: Reading: April Fool's Day
Tady je vidět, jak je důležité moct si ověřit, jestli jsem článek skutečně pochopila, nebo si jen MYSLELA, že jsem ho pochopila! Příště budu muset číst pozornějc. Díky za vysvětlení, ke každé otázce!
Fakt dobrý že tam jsou ty vysvětlivky
an April fish
jenom jedna blbá chyba s rybou, ale chci se zeptat proč je tam za tím an April fish and? nemá to být jako doplněk, že je čokoládová?, an April fish, and chocolate fish are a special treat
to by byly potom dvě ryby ne? jedna normální a jedna čokoládová ne?
an April fish
jenom jedna blbá chyba s rybou, ale chci se zeptat proč je tam za tím an April fish and? nemá to být jako doplněk, že je čokoládová?, an April fish, and chocolate fish are a special treat
to by byly potom dvě ryby ne? jedna normální a jedna čokoládová ne?
Re: an April fish
říkají tam, že ve francii je ten člověk, oc se chytí ‚poisson d‘Avril', což znamená ‚Aprílová ryba‘, a čokoládové ryby jsou zvláštní dobrotou.
jo děkuji za objasnění, už mi to došlo
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.