Také to vyzkouším!!:)
Komentáře k článku: Postcrossing - pohlednice z celého světa
Také to vyzkouším!!:)
Skvělý nápad! Posílám do Japonska, Rumunska a Brazílie:-)
Vypadá to na pořádný nárůst „postcrossingařů“ z Česka,i mí známí jsou z toho nadšení.Takže Eliso ,velký dík za článek !!!
Vypadá to na pořádný nárůst „postcrossingařů“ z Česka,i mí známí jsou z toho nadšení.Takže Eliso ,velký dík za článek !!!
Re:
Není zač, ráda jsem se s vámi o tuhle bezva věc podělila a jsem ráda, že článek zaujal
ahoj všem, taky moc díky za perfektní odkaz … ale už sem narazila na první problém, napsala jsem 3 pohlednice do Ruska, Činy a Taiwanu a všechny psacím … nevíte, jestli s tím nebudou mít malinko problém? uvědomila sem si to až potom
Tak už jsem se taky zaregistrovala a poslala prvních pět pohledů. Nadšeně jsem o tom vyprávěla v práci, takže se přidali i další kolegové Je to fakt návykový, kam přijdu, tak koukam, jestli tam nemají nějaké pěkné pohledy, které by udělaly někomu radost
ahoj, přide mi to jako supr nápad.Možná se přihlásím jen mám dotaz na ochranu osobních údajů.Je ochrana osobních údajů v tomto projektu nějak zajištěna? Nehrozí zneužití? Mohl by mi to někdo vysvětlit?
Tak jsem neodolala, vygenerovala opatrně první adresu (hned USA), narazila na prima člověka a teď už mám poslaných 5 pohledů – USA, Nizozemí, Rusko, Finsko, Taiwan. Opravdu pestrá směsice zemí a lidí A teď se nemůžu dočkat, až moje pohledy dorazí!! A až mě přijde pohled…a až budu moci poslat další…jsem ztracená díky za skvělý odkaz, moc si to užívám.
jinak teda diky sopce do nemecka to slo 5 dni finsko a litva 8 a ti zbyli
2 jeste nic
jsem zvedava kdy prijde muj prvni a odkud
díky za skvělý tip, je to návykové jako HFE už jse posílala do Holanska, Finska, Ruska a za 4 dny od doručení mi přišel první pohled z Finska…radost je obrovská…kolegyně z práce také infikovány…Elise Day díky
Díky za skvělý článek. Včera jsem našla ve schránce první pohled. Přišel až z Taiwanu.
Re:
Taky jsme to zkusili. Už máme doma dva pohledy, jeden z Francie a jeden z Kalifornie.
A jsou doma
Tak už mi dorazilo 8 pohledů. Už se těším na další.
fotografie pohlednice
Prosím radu, poslala jsem pohled a pak jsem zjistila, že je uvnitř naskenovaný (samozřejmě jen obrázek, ne můj anglický pokus o konverzaci),ale jak se to tam dává? Přišla mi pohlednice a když jsem ji zaregistrovala, hned se ukázala v plné kráse. Takže ji tam odesílatel musel vložit. Poradíte mi, jak? Děkuju a dík za dobrý nápad – ať žije postcrossing
fotografie pohlednice
Prosím radu, poslala jsem pohled a pak jsem zjistila, že je uvnitř naskenovaný (samozřejmě jen obrázek, ne můj anglický pokus o konverzaci),ale jak se to tam dává? Přišla mi pohlednice a když jsem ji zaregistrovala, hned se ukázala v plné kráse. Takže ji tam odesílatel musel vložit. Poradíte mi, jak? Děkuju a dík za dobrý nápad – ať žije postcrossing
Re: fotografie pohlednice
Když si rozkliknete ID té vaší pohlednice, je tam takové zelené kolečko a v něm + a nápis Upload your postcard. A tam si vyberete, kde máte ve vašem PC uložený ten naskenovaný obrázek a znovu zmáčknete Upload…Happy postcrossing
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.