Help for English

Vyhodnocení soutěže o sci-fi seriál FIREFLY

Komentáře k článku: Vyhodnocení soutěže o sci-fi seriál FIREFLY

 

Výhercům a nejen jim gratuluji a mám k nim respekt. Mrzí mě, že jsem to nestih.

Výhercům také gratuluji a tiše smutním, že ani při tak velké pravděpodobnosti nevyhrávám…tak hurá na novou soutěž :-) VP

dekuji

dekuji, jak prejici casti fora, tak evropskemu vzdelavacimu centru. predevsim vsak dekuji provozovateli tohoto uzasneho portalu.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Marek vložený před 14 lety

dekuji

dekuji, jak prejici casti fora, tak evropskemu vzdelavacimu centru. predevsim vsak dekuji provozovateli tohoto uzasneho portalu.

Re: dekuji

a ted jsem na sebe prozradil jsem jsem bud Jirina, nebo Jana :-)

Taky se pripojuji ke gratulacim :) Patrim mezi ty, co soutezit zacali, ale nedokoncili ji :(
Ale musim rict, ze soutezni prispevky jsou velmi pekne. Byla jsem velmi zvedava na sci-fi/fantasy knihy a filmy. Jsou mezi nimi i ty memu srdci nejblizsi (coz me velmi potesilo) a zaroven i ty, o nichz jsem neslysela – takze se necham inspirovat :)

Gratulace

Gratuluji všem vítězům. Škoda, že tentokrát to nevyšlo – takto vysoká pravděpodobnost výhry asi jen tak brzy zase nebude. Ale soutěž to byla výborná!! :-)

Taktéž gratutuji. Škoda, že jsem soutěž moc nestíhal, příště se snad zadaří :)

congratulation!

gratujuji všem výhercům a moc jim to přeji, mají ty ceny opravdu zasloužené…já jsem nevydržela, přišlo mi to těžké

Také gratuluji :-) A také se řadím k těm, kteří začali, ale pak to vzdali :-( Prošla jsem si všechny soutěžní příspěvky a musím rozhodně vyzvednout kvízy – sci-fi mám ráda, takže jsem si „zasoutěžila“ :-D a celkově je vidět, že si soutěžící dali záležet :-)

ostatni prace

jen tak jsem prolitnul ostatni prace a musim potvrdit rceni ‚nahoda je blbec‘, moje vytezstvi by bylo zaslouzene jen v pripade ze by se rozdavalo devet cen.

Po čtrnácti dnech jsem konečně dorazila domů a už tam na mě čekal balík s výhrou. Nemůžu se dočkat, až si po zkouškovém oba tituly pustím.:-)
Děkuji moc

Sice trochu se zpozdenim, ale taky moc dekuju!!!

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.