Zase 80 %
Komentáře k článku: The right word (Upper-intermediate) 2
Zase 80 %
This ia kinda unbeliavable 100 pct since I was just guessing number 5.
90%
ta pětka se mi líbí
90, nějak mi nedocvakla šestka
moc pěkné
Pane Vít, musím moc poděkovat za tento typ testů. Díky!!!
mě zase trojka, taky 90
100% tohle se mi libi tohle bylo in my book trosku lehci nez predchozi testik ale stejne sem se naucil par novych spojeni…
90%..mě nedošla hnedka 1) .I tak vážně výborný typy testů..hned několik nových spojení jsem se přiučila
Těším se na další podobný test.Chtěla bych CAE, ale připravuju se sama, je to delší cesta.Tak díky za pomoc.
Tak se 100% se proste musim taky pochlubit
Nejvic mi ale dalo zabrat vzpomenout si jak se pise to blby „raise“
tak lepší než minule! tentokrát jsem vyzkoušela druhou strategii a taky to nebyla sláva, ale mooc pěkný testík! a tedka si zapamatovat všechna ta nová spojení!
90, díky za super test
In my book
Diky za velmi prinosny test. Mela bych jen jeden dotaz – se spojenim „in my book“ jsem se dosud nesetkala – jak moc se to pouziva a jde predpokladam spise o informal english…? Predem moc dekuji za odpoved.
In my book
Diky za velmi prinosny test. Mela bych jen jeden dotaz – se spojenim „in my book“ jsem se dosud nesetkala – jak moc se to pouziva a jde predpokladam spise o informal english…? Predem moc dekuji za odpoved.
Re: In my book
Používá se často často. Je to idiomatická vazba, určitě trošku neformální, ale to nijak neubírá na její důležitosti.
50%.diky za testik.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.