Help for English

Matematicke vyrazy

 

Kdysi zde byl uverejnen odkaz na stranku (mozna pdf file) s ruznymi matematickymi symboly a jak se to anglicky cte. Ted kdyz bych to potreboval tak to uz samozrejme nenajdu. Nevite nekdo kde to bylo?

A nebo pripadne nevite o nejakem zdroji ze ktereho se lze naucit jak spravne vyjadrovat matematicke operace apod?

Jako vždy, Michael Swan. Practical English Usage. Jak jsem říkal už tisíckrát, tuto bibli angličtiny musíte mít, najdete tam vše. :-)

Matika je tady…http://ww­w.math.helsin­ki.fi/engl.pdf ale Swanovi se to asi nevyrovná.

Diky vam obema za tipy a rady.

skus taktiez http://www.freevocabulary.com/ uplne dole je rozbaleny PDF dokument zo zakladnou terminologiou(sluzi ako priprava na SAT)

inac este by som sa chcel Mareka spytat: ktoru practical english usage mate na mysli? http://www.amazon.com/…_ob_title_bk alebo http://www.amazon.com/…p/019431197X ? lebo obal maju rozny a neviem, ci nie aj obsah… Alebo to je len ine vydanie toho isteho? Vdaka

Existují tři verze, Hardcover, Paperback a New International Student's Edition. Liší se cenou i obsahem. Ta studentská je o trošku zkrácenější. Základ je ale stejný.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.