Dnes mi kniha přišla, naprosto super! Všichni by si ji měli koupit S touto knihou určitě budu seriálům rozumět lépe.
Díky za tip! Recenze roku
Komentáře k článku: Slang Rules!
Dnes mi kniha přišla, naprosto super! Všichni by si ji měli koupit S touto knihou určitě budu seriálům rozumět lépe.
Díky za tip! Recenze roku
Re:
Fakt ti přišla? Mě dneska napsali, že ji budou mít znova naskladě až za tři týdny. Docela mě to naštvalo.
Re:
Fakt ti přišla? Mě dneska napsali, že ji budou mít znova naskladě až za tři týdny. Docela mě to naštvalo.
Re: Re:
Nojo, protože jste je najednou chtěli všichni. McKay byl mezi těmi rychlejšími. Oni je ale snad brzy zase budou mít.
Re:
Asi jsem stálý zákazník a už se mnou rovnou počítali
Asi jsem stálý zákazník a už se mnou rovnou počítali
Re: Re: Re:
Gratuluji! A můžeš fotit své poličky anglických knih znovu;)
Knihu mám doma. Je výborná, ale dal bych možná od jen 90 procent. U některých slov chybí výslovnost a nedá se bouhužel vyhledat ani v indexu. Druhá věc, kterou bych vypíchl je, že kniha není úplně nejlevnější a na můj vkus se v ní dost mrhá místem. Některé stránky jsou poloprázdné, nebo vyplněné velkým množstvím obrázků a minimem textu. Osobně preferuji kníky typu „Idioms and Phrasal Verbs“ od Oxfordu, kde je potenciál knihy využit do maxima.
Na zaklade vasi recenze jsem si knihu poridil a jsem spokojen. Aby ne, na amazon.com me vysla na $7.58. PS. Stale ji maji v nabidce.
Objednáno.UF,prestanu sem chodit,už mam doma tolik učebnic,slovníků.....ne,dělám prdel,díky za Marka a spol.a jejich recenze!!!zatím se ani jednou nesekli (v mým případě)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.