Help for English

Výukový program WORD MANAGER

Komentáře k článku: Výukový program WORD MANAGER

 

Re:

Samozřejmě. On WM je nevyřazuje, ale pamatuje si, že je umíte a tak je neopakuje.

Re:

Svůj dotaz prosím směřujte na náš mail.

Dobry den,
zajimam se o koupi WM. Je mozne u programu i zkouseni z aj do cestiny?
Pokud ne,neplanujete tuto moznost do wm pridat?
Mimochodem delate neskutecne uzasny stranky aj :-)

Váš WM je prostě bezva. Konečně je konec dlouhému vypisování slovíček. Navíc používám WM i pro učení slovíček ze španělštiny. Prostě do pole kde má byt anglický název napíšu název španělský. Jde to :-)

Re:

Ano, tato možnost tu je a i další způsoby např, podle obrázků,diktátu nebo definice. Další možnosti jsou zkoušení ve hrách, a to všechno si můžete střídat i v průběhu zkoušení, takže si můžete udělat zábavnou formu učení podle Vašich kritérií. Střídání způsobů zkoušení považuji za ten nejlepší nápad, protože se u učení nenudím. Je to prima.

Re: Re:

Dekuji moc a moc a moc :)

Linux

Tak pod Linuxovým OS se mi ani pomocí emulátoru WINE nepodařilo rozchodit – velká škoda. Screenshoty, popis funkcí a vůbec to, že je program spřažen s mojí nejoblíbenější stránkou HelpForEnglish mne nadchlo. Bohužel to u sebe na linuxu nerozjedu. Pokud někdo přijde na to, jak to udělat, pošlete prosím návod. Díky

Re: ST versus WM

V každém případě Vám doporučuji koupit si první Word Manager, je to program na výuku a zkoušení slovíček a jeho předností je také to, že si více lidí udělá v programu svůj profil a má tam svoje slovíčka a třeba děti si udělají také svůj a neplete se to dohromady, je tu ocenění a statistika a děti si můžou svoje slovíčka lehce vkládat a zkoušet se a Vy se pak ve svém profilu vyznáte :D
Podle mého názoru(mám 4 programy zkoušení slovíček (Langmaster, Euroword) je Word Manager nejlepší! program na zkoušení slovíček.
Smart test je určitě pro pokročilejší,pro­tože těch testů pro starter a elementary (víceméně i pro intermediate) je zatím málo. To si můžete udělat i tady na HFE. Od úrovně intermediate to ale nabírá, takže to doporučuji určitě i kvůli zkoušení v gramatice. kde máte za správnou odpověď i odměnu v podobě části obrázku.
V každém případě jsou to velice užitečné programy a pro takového samouka jako jsem já k nezaplacení – přitom stojí tak málo v porovnání s ostatními.

Díky za super program…zase mě po nějaké době začalo bavit doplňovat slovní zásobu :-D. Chci se zeptat zda jsem správně pochopila u statistiky ty grafy…plná čára je počet slovíček a přerušovaná je úspěšnost ve zkoušení? Dík

Prosím…řekněte mi někdo co je ta přerušovaná čára u grafu :)Diky

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Věra vložený před 14 lety

Prosím…řekněte mi někdo co je ta přerušovaná čára u grafu :)Diky

Re:

Je to popsáno na straně 32 v manuálu:

Hlavní plocha Statistky obsahuje graf. Na ose x jsou zobrazeny dny a na ose y je zobrazen počet slovíček. Zelená čára znázorňuje celkový počet slovíček, která byla již vyzkoušena. Oranžovou přerušovanou čárou je vyjádřeno, kolik nových slovíček se uživatel k danému datu naučil. Tento graf je interaktivní, stačí myší přejet nad grafem a zobrazí se detail daného dne – datum, kolik slovíček uživatel uměl a kolik nových se jich naučil.

A ako si mozu tento program objednat ludia ktori ziju v zahranici. Ja som v Londyne – dalo by sa to poslat aj tu?? A ako je to s platenim?? Dakujem

Odkaz na příspěvek Příspěvek od suzi013 vložený před 14 lety

A ako si mozu tento program objednat ludia ktori ziju v zahranici. Ja som v Londyne – dalo by sa to poslat aj tu?? A ako je to s platenim?? Dakujem

Re:

Určitě není problém. V tomto případě je nejlepší platba přes Paypal a dodání elektronicky (stažením z internetu). Kdyžtak napište mail, domluvíme se.

TitlePage

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat jak mám vytvořit obrázek k nově vytvořené lekci. Píšete, že mám použít prázdný obrázek BLANK.JPG a že musí být uložen ve formátu GIF.Znamená to,že si musím koupit program na vytvoření obrázku GIF? Nevím pak k čemu mám teda ten Blank.jpg. Prosím,poraďte.

Re: TitlePage

Myslím, že ukládat ve formátu JPG i GOF umí i obyčejné windowsovské kreslení.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.