Re:
jo to si taky pamatuju
Komentáře k článku: Anglické jazykolamy (tongue twisters)
Re:
jo to si taky pamatuju
TYTO JAZYKOLAMY POUŽIL PŘI VÝUCE I NÁŠ UČITEL , RODILÝ MLUVČÍ Z LOS ANGELES, ŘEZAL SE NA NICH JAKO HROM. NO SPIŠ NA TOM JAK JSME MU TO VYSLOVOVALI.
Tongue twisters
It is excellent!!!
To je vážně super tedy na některých si pořádně lámu jazyk, ale je to
veliká pomoc tedy nejen toto, ale všecko!!!
Dost dobré
My jsme na gymplu kolektivně nesnášeli slovíčko „rural“. Ale mě nejvíc pobavila sobecká škeble.. Ta fakt nemá chybu.
Re: Dost dobré
K tomu RURAL jsem si vzpomněla na jednu epizodu seriálu 30 ROCK, kde jedna z hlavních postav hrála ve filmu, který se jmenoval THE RURAL JUROR. Díky vtipné výslovnosti nikdo pořádně nevěděl, jak že se to vlastně jmenuje, dokud na film nekoukali a neobjevily se titulky
Re: Dost dobré
K tomu RURAL jsem si vzpomněla na jednu epizodu seriálu 30 ROCK, kde jedna z hlavních postav hrála ve filmu, který se jmenoval THE RURAL JUROR. Díky vtipné výslovnosti nikdo pořádně nevěděl, jak že se to vlastně jmenuje, dokud na film nekoukali a neobjevily se titulky
Re: Re: Dost dobré
jj, RURAL JUROR mě v tom seriálu taky strašně pobavilo. Vždycky když si na to vzpomenu, musím se smát, jak to každý komolil jak mohl
Honk-Kong
ČINŠTINA ČINŠTINA ČINŠTINA
I can think of six thin things, but I can think of six thick things too.
Are our oars oak?
To zní jak štěkání, když to opakuju víckrát za sebou
No tak to mě snad nikdy nepůjde ta zapeklitá trojka
A co tohle:
I wish to wish the wish you wish to wish, but if you wish the wish the witch
wishes, I won't wish the wish you wish to wish..
Akorát nemůžu najít překlad.. :/
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.