Help for English

Dilema

 

Prosim vas o radu, aku uroven z anglicitny na maturitu by som si mal vybrat B1 alebo B2, co je podla vas lepsie a podla coho by som sa mal rozhodnut

no celkem divná otázka…určitě je lepší B2 ale hlavně musíš vědět jestli to zvládneš :-) to je jako kdyby ses ptal jestli si máš koupit kolo nebo motorku,to prostě musíš sám vědět 8-)

B2 je prostě vyšší úroveň. Na internetu se dá sehnat spousta rozřazovacích testů (většinou na stránkách jazykových škol), které ti odhalí, jaká úroveň je pro tebe vhodná.

Dobry den,

chtela bych se zeptat nebo spis poradit.V unoru jsem odjela do Anglie jako au pair za ucelem anglictiny.(Moje Anglictina byla nulova).Hodne lidi mi rikalo,ze za tri mesice budu mluvit,ale jsem tady devet mesicu a stale nerozumim a nemluvim tak jak bych mela.Kdyz se divam na film s anglickymi titulky,tak tam az takovy problem neni,tomu celkem rozumim,ale dat poradne vetu dohromady,tak jak by mela byt mi dela stale problemy a take ta vyslovnost.Zaklady mam ty jsem se naucila a ucim se stale,ale nevim jestli mmam tady zustat dal a jeste to zkouset nebo odjet s tim,ze se anglictinu asi nikdy nenaucim.:-(Devet mesicu se mi zda samotne dost dlouho na to aby clovek nemluvil:-( Myslela jsem ,ze bych sla i do skoly ,na nejake ty zkousky,ale to bych musela nejdrive rozumet,myslim si ze je zbytecny jit do skoly a koukat na ucitele s prominutim jak tele:-) a nerozumet tomu co rika.Dekuji za radu.S pozdra­vem Alka.

„do školy“ můžete jít i na nižší úroveň, než např. na FCE apod. Určitě myslím, že by vám to pomohlo. Obzvlášť v začátcích je dobré, když máte nějaké jasné vedení.

Ja jsem se nejvic naucila z vasich stranek a mam tady kamarady,kteri tu jsou dele nez tri roky,takze se ucim hodne i s nimi…Takze si myslite,ze bych tu jeste mela zustat a jit „do skoly?“

Určitě to stojí za zvážení, je to něco jiného, mít učitele, a mít kamarády na pokec.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.