Help for English

Englishbooks Days

Komentáře k článku: Englishbooks Days

Dobrý den přeji. Zaujala mne recenze na knihu Macbeth
the ELT graphic novel a hned jsem se rozjel po knihkupectvích, abych ji měl co nejdřív doma, žel nikde jsem ji nesehnal, tak jsem prozatím koupil knihu v edici Penguin Readers
Penguin Active Reading a jsem spokojený. Dnes mne mile překvapila nabídka Englishbooks Day s 20% slevou, tak jsem nelenil a objednal si zmíněný komiks MACBETH na stránkách „eb“ a udělám si výlet do Berouna… Díky za hezký tip! Zdraví Petr

A zase jdeme utrácet

Já jsem nadšená z knížek National Geographic, mám 3 a dnes teda další 3.(A něco k tomu), mám tu poznačený z dřívějších nabídek Top Grammar, tak nevím.Nebo možná radši něco z konverzace? :-D

:-( A já dneska nic… Minule jste mi někdo vyfoukl poslední idiomy před nosem…takže ještě nemám minulou zásilku :-(

To jste mě potěšili, že je Englishbooks Day dnes. Chtěl jsem si objednat OALD8, ale zítra jedu na týden mimo civilizace a měl jsem strach, že to prošvihnu :-).

Mrzí mne, že má připomínka způsobila takové rozhořčení. Jsem ráda, že obchod s tak širokým záběrem existuje, nicméně trvám na tom,že „dobrá vůle“ je u kteréhokoli obchodníka prázdným pojmem. Ceny nechť si tvoří podle své obchodní strategie, koncového zákazníka bych tím ale neobtěžovala. Navíc jsem se vůbec nevyjádřila ve smyslu, že se mi zdá sleva nedostatečná. Přeji Englishbooks úspěch na trhu a zdařileji formulované nabídky zákazníkům.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od Lena3 vložený před 14 lety

Mrzí mne, že má připomínka způsobila takové rozhořčení. Jsem ráda, že obchod s tak širokým záběrem existuje, nicméně trvám na tom,že „dobrá vůle“ je u kteréhokoli obchodníka prázdným pojmem. Ceny nechť si tvoří podle své obchodní strategie, koncového zákazníka bych tím ale neobtěžovala. Navíc jsem se vůbec nevyjádřila ve smyslu, že se mi zdá sleva nedostatečná. Přeji Englishbooks úspěch na trhu a zdařileji formulované nabídky zákazníkům.

Re:

Myslím, že tu nikdo nikoho neobtěžuje cenovými strategiemi. V článku bylo jasně napsáno, že pro vás nebude platit internetová sleva 10 procent ale 20 procent. Mně a snad i ostatním to přijde zcela jasné, průhledné a pochopitelné. Vám to přijde „slušně řečeno nedůstojné“ a nezdařile formulované.

Trochu jste mi tím připomněla provokatéra, který pod každou novou recenzi psal poznámku o tom, jací jsou zloději, a jak by si něco takového nikdy nekoupil…

Re:

TOTO SE TU ŘEŠILO A VYŘEŠILO!!

super

Jú, až mne překvapilo, že fakt i o HFE prázdninách je ED. I když – nemělo by – jste prostě báječní. Výborně.
Zajímao by mne, jestli v nabídce nemáte nějakou praktickou příručku pro ty, kdo vycestují do anglicky mluvící země a nejsou tak zdatní v mluvení, pořád přemýšlím, co bych si měla vzít sebou, nejradši bych všechno, co jsem si koupila, ale to bych potřebovala stěhovák :-D
Půjdu pátrat, při Vaší rychlosti vyřizování zakázek ještě stihnu něco nového.
Díky za prázdninové rozptýení.

Myslím, že došlo k chybě! Dnes je 23. července a včera určitě ED nebyl. Asi je nutné opravit textovou informaci…

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mojmir vložený před 14 lety

Myslím, že došlo k chybě! Dnes je 23. července a včera určitě ED nebyl. Asi je nutné opravit textovou informaci…

Re:

23 jasně. Hned změním-

Odkaz na příspěvek Příspěvek od mojmir vložený před 14 lety

Re:

Když jsem informaci o EB dni přidával, bylo za 4 minuty dvanáct a mě nenapadlo napsat „zítřejší datum“. Už je vše opraveno.

Odkaz na příspěvek Příspěvek od georgia vložený před 14 lety

super

Jú, až mne překvapilo, že fakt i o HFE prázdninách je ED. I když – nemělo by – jste prostě báječní. Výborně.
Zajímao by mne, jestli v nabídce nemáte nějakou praktickou příručku pro ty, kdo vycestují do anglicky mluvící země a nejsou tak zdatní v mluvení, pořád přemýšlím, co bych si měla vzít sebou, nejradši bych všechno, co jsem si koupila, ale to bych potřebovala stěhovák :-D
Půjdu pátrat, při Vaší rychlosti vyřizování zakázek ještě stihnu něco nového.
Díky za prázdninové rozptýení.

Re: super

Děkujeme :-) Pokud chcete něco menšího a praktického na cesty do zahraničí, doporučuji od nakl. Lingea: „Angličtina – konverzace“. Ale jak se tak dívám, tak právě tuto knihu jste si již objednala :-) myslím, že jste vybrala správně! :-)

Jsem ráda, že jsem si vybrala dobře. Tochu se v tom potápím. :-)

Objednáno jest

Už se nemůžu dočkat objednaných titulů. :-)

Díky Englishbooks a díky Vám, Marku!

Čekám čekám na Englishbooks days tohoto měsíce :--)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.