1 chybka, co se dá dělat…
A jen malá poznámka – v 8. otázce je jedno in ‚navíc‘.
Komentáře k článku: Test: Podstatné jméno TIME 1
Re:
už ne, díky.
still much
Měl jsem taky 1 chybu a TO ve „still + much time“ větě. Chtěl bych se zeptat, jestli zde mohu použít alespoň „still plenty of“ nebo „still a lot of time“? Jinak tohle pro mě bude těžký se odnaučit :--(, uvědomil jsem si, že to používám asi dost často.
still much
Měl jsem taky 1 chybu a TO ve „still + much time“ větě. Chtěl bych se zeptat, jestli zde mohu použít alespoň „still plenty of“ nebo „still a lot of time“? Jinak tohle pro mě bude těžký se odnaučit :--(, uvědomil jsem si, že to používám asi dost často.
Re: still much
jistě, PLENTY OF a A LOT OF je naprosto v pořádku. Slovíčko MUCH se ale použít nedá.
výsledek
svůj výsledek ani nemůžu publikovat , ale chtěla jsem se zeptat, co znamená věta It won't happen overnight.
výsledek
svůj výsledek ani nemůžu publikovat , ale chtěla jsem se zeptat, co znamená věta It won't happen overnight.
Re: výsledek
něco jako – chce to hodně času, nestihne se to za noc?
Re: výsledek
něco jako – chce to hodně času, nestihne se to za noc?
Re: Re: výsledek
ao, že se to nestane přes noc, jako že se ráno člověk neprobudí a nebude to už umět
still much
Taky jedna chybka a taky jsem narazil s MUCH.
still much
též tuhle chybu, a to to pravidlo znám, ale znělo mi to tam nejlíp
Po 70 v testu „TIME #2“ jsem si potreboval zvednout sebevedomi…
Povedlo se
80%
konecne mensi povzbuzeni
také poprvé 100%
taky jsem překvapená, paráda parádní článek a hlavně přínosný
jupii, no vida, po precteni prislusneho clanku uz to neni 70% ale 100%
Re:
Tvrdit to můžete, obávám se ale, že Vám to nepomůže.
jujda…sem to pekne pohnojila
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.