Re: Re: dobré
Já jsem to teda viděl poprvé Znám třeba I DON'T BREATHE A WORD, MY LIPS ARE SEALED, IT'S SAFE WITH ME …
Re: Re: Re: dobré
No Tyhle výrazy jsou mi sympatičtější :--)
Komentáře k článku: Idioms & Collocations: Communicating
Re: Re: dobré
Já jsem to teda viděl poprvé Znám třeba I DON'T BREATHE A WORD, MY LIPS ARE SEALED, IT'S SAFE WITH ME …
Re: Re: Re: dobré
No Tyhle výrazy jsou mi sympatičtější :--)
No, testík to byl už o trochu těžší a výsledek nic moc. Ale aspoň jsem se naučil mnoho nových výrazů. Díky za test.
Romane, ty mě ničíš! Nechceš nastoupit už do třeťáku rovnou? Mě bude blbý být s tebou v jedné třídě A jestli tam je víc takových jako jsi ty, tak se s titulem Bc. můžu asi rovnou rozloučit Doučko platí, že jo?
Spousta lidí na vysokých školách být vůbec nemá. Prostě na to nemaj. Maturity jsou k smíchu, nikdo nic nechce dělat a když je jiný chytřejší nebo aspoň maká, je to až divný.
Nechápu ten příklad 5.
What do you think is the best means of ________ information? Definitely the Internet!
Zvolil jsem disseminating – disseminate information – šířit/rozšiřovat informace, avšak správně má být prý dissent – nesouhlasit.
Proč by moje odpověď nešla? Přijde mi i logičtejší. V překladu by to bylo: “Co považuješ za nejlepší způsob šíření informací? Jednoznačně internet!”
Ne, správně je v testu nastaveno DISSEMINATING jako správné. Nepřehlédl jste, u čeho je ta ikonka? Nebo nepřeklikl jste se při vyplňování? Na naší straně to máme zadané dobře.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.