TO
Takže pokud bych chtěl přečíst např. ve fotbale výsledek utkání: 3 – 1 bylo by to 'three to one"? Jde mi o tu předložku „to“. Díky
Komentáře k článku: NULA v angličtině
TO
Takže pokud bych chtěl přečíst např. ve fotbale výsledek utkání: 3 – 1 bylo by to 'three to one"? Jde mi o tu předložku „to“. Díky
TO
Re: TO
ano, three to one. S předložkou TO.
5 let stravenych v Irsku ale tyhle slovicka nought, nada, zilch, zip, squat jsem jeste neslysel.Mozna zitra,clovek nikdy nevi.V kazdem pripade se to hodi.Diky
5 let stravenych v Irsku ale tyhle slovicka nought, nada, zilch, zip, squat jsem jeste neslysel.Mozna zitra,clovek nikdy nevi.V kazdem pripade se to hodi.Diky
Re:
nada, zilch, zip i squat jsou myslím hlavně americké. Pokud si občas zapnete něco amerického v televizi, určitě to uslyšíte.
NOUGHT je zase hodně britské.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.