Výborný test na kterém jsem zjistil, že mám ještě mezery!
Komentáře k článku: Grammar Theme Park: Easter (Pre-Inter)
Výborný test na kterém jsem zjistil, že mám ještě mezery!
Áno, aj ja som to zistila, ale už medzery teraz nebudú…:-)
Re: Easter Sunday
Ano, jistě. SUNDAY. Už je to tam. Díky.
asi mam totalni nedostatky ale on byl na krizi vazne nahy ? ja mam porad za to ze ma pres bedra nejaky habit…nebo je tak ted aspon zobrazovan…
asi mam totalni nedostatky ale on byl na krizi vazne nahy ? ja mam porad za to ze ma pres bedra nejaky habit…nebo je tak ted aspon zobrazovan…
Re:
To mu dala prý až později církev. Je jasné proč. Představte si na všech soškách v kostelích apod., představte si chudáky pobožné sochaře a malíře… jak se všichni snaží zobrazit ‚private parts‘ Božího Syna.
konečně !!! 100 procent asi tak po půl roce. škoda, že je to jen pre-intermediate
konečně !!! 100 procent asi tak po půl roce. škoda, že je to jen pre-intermediate
Re:
jojo, taky jsem se tady musela „zahojit“ .
Re: Re:
docela mi trvalo, než jsem vypátrala co je ‚loin cloth‘, poradil mi až Seznam.
Docela dobrý tip pro černo…hm kostelníky, vrátit to do původního stavu, určitě by něměli problém s návštěvností puberťáků Doufám, že jsem nikoho neurazila
Snad ani nebudu rikat kolik sem mela bodu, ale super testik.
otázku 7 jsem netušil co odpovědět všude se kristus na kříži vyobrazuje jako oděný bederní rouškou tak mě jako správná odpověď totally vůbec nenapadla a marně jsem přemýšlel která z ostatních má nejblíže k českému téměř.
woo-hooo 100 percent !
Re:
Měla jsem ten samý problím, slovo totaly jsem také zamítla ze stejného důvodu…
Konečně zlepšení, které mě udrží u učení 90%.
wow 100%
po dlouhé době zase 90% jedna chybka v předložce, kdybych trochu více přemýšlela, tak by tam nemusela být
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.