Help for English

Učení slovíček na mobilu

 

fabien:
a máte staženou správnou verzi pro váš telefon? Pokud ano, tak kontaktujte výrobce a nahlaste mu to. Výrobce pak vydá opravenou verzi.

to pilda:
to asi nebude nutné, ale dík za tip :-)

Skuste elementary english tests alebo gameloft every day english trainer

no dodam este, ze na mobil existuju aj velmi kvalitne VYKLADOVE(oxfor­dske) slovniky. Prave som nasiel kompletnu zbierku asi 20tich v jednom .rar-e :) Adresu neuvediem, lebo by sa to povazovalo za warez, ale kto si uz aj nekupi normalny slovnik aj s mobilnou verziou, tak si moze lahko ich najst na webe.

Pre ilegalnych stahovacov dam pomocku: „todos_los_dic­cionarios“ :-)

Zde je zajímavý český projekt:
http://www.keepinhead.com/homepage

Ahoj funguje někomu na mobilu Keepinhead? Zkouším to spárovat přes bluetooth a i když telefon spárovaný je,když dám na mobilu spáruj přes bluetooth tak mi to hlásí, že PC nenalezeno. A přes internet se vůbec nedostanu na vyhledávání těch kartiček.

Z mobilu sa asi tie karticky nedaju vyhladat. Musis si najst idnetifikacne cislo prislusnej karticky na desktope a potom ho zadat do keepinhead v mobile a ono to uz potom stiahne. Aspon mne to tak fungovalo.

Už jsem na to také přišla. Je do fajn program. Ještě až tam bude fungovat i zvuk tak to skoro nebude mít chybu.

Ahoj, doporučuji prostudovat tyto stránky:

http://www.slovoed.com/
http://www.mobisystems.com/

Slovníky jsou sice placené, ale sám používám Cambridge advanced learners dictionary v mobilu a je skvělý.
Je jich ale spousta ostatních, má docela zkušenosti i s instalací, takže jestli se chcete na něco zeptat, napište mi osobní zprávu.

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.