SUPER
Tak toto musím mít! Nejlepší komedie.
Komentáře k článku: Soutěž o seriál JOEY na DVD
SUPER
Tak toto musím mít! Nejlepší komedie.
Az po priateloch :P
JUPIII
.. ale co ja budem robit do toho 15?!
JUPIII
.. ale co ja budem robit do toho 15?!
Re: JUPIII
To už je za týden.
Jéé
Vy jste sem dal pěkný banner, až jsem se lekla, co to je? Pěkné oživení. No a vlastně i soutěž.
Jéé
Vy jste sem dal pěkný banner, až jsem se lekla, co to je? Pěkné oživení. No a vlastně i soutěž.
Re: Jéé
Banner pekny, ale ne zrovna nejlip udelany. Chvalim snahu, ale jakozto
evropane cteme zleva doprava, takze by Joey mel jet zleva doprava, abysme
nemuseli cist pozpatku
I ja se lekl, co se nam to tu hybe.
Dobrý. ÚÚž jede správně, třeba byl předtím z toho paf, kam se to dostal – až na HFE…
Re: Re: Jéé
Uff, tak jsem to celíé předělal.
Re: Re: Re: Jéé
Aj delate neco jineho nez sedite na HFE? Delam si srandu, vim, ze ucite. Ale cumim, ze se vam to chtelo predelavat.
Tak snad nezapomenu a prvni otazku nepropasnu, jako uz nekolikrat … :/
Aj delate neco jineho nez sedite na HFE? Delam si srandu, vim, ze ucite. Ale cumim, ze se vam to chtelo predelavat.
Re: Re: Re: Re: Jéé
Nechtělo, ale fakt to bylo ošklivý. Akorát jsem tentokrát udělal méně frames, a tak je to trhavější. Ale alespoň už text jede správným směrem.
Re: Re: Re: Re: Jéé
Nojo, ale zase vypadá, jako kdyby místo Kalifornie přijel do Anglie a nebo někam jinam, kde se jezdí vlevo.
a jsou někde ta přesná pravidla? 15.října je už zítra…nebo jsem slepá…
a jsou někde ta přesná pravidla? 15.října je už zítra…nebo jsem slepá…
Re:
Dnes budou.
Achjo, zase bingo To zase vyberu vše špatně.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.