Takové žensky milé téma.
Komentáře k článku: Wild flowers
Takové žensky milé téma.
Mně se líbí to „volské oko“ a „lily of the valley“
Mně se líbí to „volské oko“ a „lily of the valley“
Re:
Mně zase nejvíc zaujalo forget-me-not
moc se mi líbí, ale
proč se mi nezobrazí obrázky květin, když to importuji do programu word manager?
Re: Re:
Dneska jsem koukal na film Tima Burtona – The Big Fish – a milá hlavního hrdiny měla jako oblíbenou květinu DAFFODILL, tak jsem se hned musel mrknout, co je to vlastně zač
moc se mi líbí, ale
proč se mi nezobrazí obrázky květin, když to importuji do programu word manager?
Re: moc se mi líbí, ale
proveďte si aktualizaci WM (přes nastavení programu). Některá slovíčka a obrázky k nim jsem přidával až před vydáním tohoto okruhu slovní zásoby… V databázi vašeho WM tedy ještě nejsou. Provedete-li aktualizaci, stáhnou se nová slovíčka i nové ilustrace.
Import této lekce potom prosím zopakujte.
Re: moc se mi líbí, ale
proveďte si aktualizaci WM (přes nastavení programu). Některá slovíčka a obrázky k nim jsem přidával až před vydáním tohoto okruhu slovní zásoby… V databázi vašeho WM tedy ještě nejsou. Provedete-li aktualizaci, stáhnou se nová slovíčka i nové ilustrace.
Import této lekce potom prosím zopakujte.
Re: Re: moc se mi líbí, ale
děkuji za odpověď, myslela jsem si to
aktualizovala jsem WM, ale neprovedla jsem již znovu import
Mám ve WM je 4 obrázky z této lekce . Udělala jsem v nastavení aktualizaci a pak teprve stáhla Wild flowers a mám tam obrázek jen narcisu, konalinky, sněženky a bledule.
Mám ve WM je 4 obrázky z této lekce . Udělala jsem v nastavení aktualizaci a pak teprve stáhla Wild flowers a mám tam obrázek jen narcisu, konalinky, sněženky a bledule.
Re: Re: Re: moc se mi líbí, ale
To je divné. Napiš prosím Petrovi Hudíkovi na support@vitware.cz
Re: Re: Re: moc se mi líbí, ale
To je divné. Napiš prosím Petrovi Hudíkovi na support@vitware.cz
Re: Re: Re: Re: moc se mi líbí, ale
Díky za odpověď, napsala jsem mu.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.