achjo, kdybych nezmeškala druhou otázku, tak bych měla zatím všechny takhle nevím
Komentáře k článku: Soutěž o seriál JOEY na DVD
achjo, kdybych nezmeškala druhou otázku, tak bych měla zatím všechny takhle nevím
hrdina
A já tušila že dnešní slovo bude a tak jsem ho schválně nenapsala. To
bylo tak do očí bijící říkala jsem si, – tohle bude určitě až na konci. NJ, ale
přesto – 3/4 dobrá šance – chachá. to znám.
Ale že je to napínavé, to je fakt, ohrožuju HFE daleko po půlnoci a brzy
zrána abych věděla.
ach jo tak to tu budu sedet hodne dlouho, nez vyskrtam vsechny slovicka
hrdina
A já tušila že dnešní slovo bude a tak jsem ho schválně nenapsala. To bylo tak do očí bijící říkala jsem si, – tohle bude určitě až na konci. NJ, ale přesto – 3/4 dobrá šance – chachá. to znám.
Ale že je to napínavé, to je fakt, ohrožuju HFE daleko po půlnoci a brzy zrána abych věděla.
Re: hrdina
PŘESNĚ TAK !!!
Mně to taky přišlo „do očí bijící“, tak jsem si ho na tiket nedal
Myslím, že u dalšího biga budu vybírat úplně náhodně…(!)
PŘESNĚ TAK !!!
Re: Re: hrdina
Jóó a zrovna tak dneska – také jsem ji mršku měla původně vybranou a pak jsem ji přepsala. Takže stále – 3/5
PŘESNĚ TAK !!!
U příštího binga to můžu vybrat já a můžete mě psychologicky rozebrat a hádat, jaké ve mě fungují myšlenkové pochody… Dobrý nápad. Ale až příště.
U příštího binga to můžu vybrat já a můžete mě psychologicky rozebrat a hádat, jaké ve mě fungují myšlenkové pochody… Dobrý nápad. Ale až příště.
Re: Re: Re: hrdina
Ano, ano!
Já jsem rozhodně za!!!
bami
Hm, ale pravděpodobnost, že se v dalším kole trefím se mi zvyšuje, zatímco vám, co už máte hodně slov se snižuje.
bami
Hm, ale pravděpodobnost, že se v dalším kole trefím se mi zvyšuje, zatímco vám, co už máte hodně slov se snižuje.
Re: bami
bami
Přesně tak, dneska 4. zásah a mám dojem, že favority jsem vybrala a teď budu čekat. Jak si tak ten svůj tiket prohlížím, tak si říkám, proboha proč jsem to tak blbě vybrala
bami
jj, teď dva dny nemám nic
Tak máte o jednoho soupeře méně. Právě jsem zjistila, že jsem na tiket napsala 8 ! odpovědí místo 7. Takže vypadávám ze hry ale budu napnutá, kdo vyhraje, Škoda, i dnešní odpověď na otázku mám, takže 5 ovšem z 8. Nj špatně jsem to opsala. TAk držím pěsti vám ostatním.
1/7 aspiruji na rekord
Zatím čtyři správně, jsem zvědavý jak to nakonec dopadne
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.