Super
Vítám Michala zase mezi námi a hned se mu to povedlo, takže se těším na nová slovíčka a fráze. Škoda, že se nepovedl ten poslech, ale i tak je to dobře, že dál nečekáte.
Komentáře k článku: BUSINESS 06: Telephone (storyline)
Super
Vítám Michala zase mezi námi a hned se mu to povedlo, takže se těším na nová slovíčka a fráze. Škoda, že se nepovedl ten poslech, ale i tak je to dobře, že dál nečekáte.
Taky jsem rád, že je BE zase zpět. Pro mě je to hodně užitečné. Díky
Je teoreticky možné, že někdy v budoucnu náš „nešika“ Micheal nahrávku hovoru najde nebo už se smířil s tím, že je definitivně smazána?
Je teoreticky možné, že někdy v budoucnu náš „nešika“ Micheal nahrávku hovoru najde nebo už se smířil s tím, že je definitivně smazána?
Re:
Možné je všechno. Určitě se o to bude snažit, ale raději nic neslibujeme
Ono to může trvat ještě dalších X měsíců (popřípadě se to nepovede vůbec), proto jsme to prostě vypustili jen s textem.
Já jsem to tam původně chtěl napsat, že až bude poslech, tak ho tam přidáme, ale takticky jsem pomlčel…
Viem že je to od veci ale konečne som sa zaregistrovala aby som vám mohla vyjadriť svoj obdiv akú super stránku ste vytvorili a tvoríte a tým pomáhate veľa veľa ľudom. Klobúk dolu Ďakujem
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.