51 percent. Prišla som nato, že vďaka hre sa natrénujú účelové súvetia. (Use the dental pincers to kill the octopus, use the briefcase to hide the … )
Komentáře k článku: Seabase Delta
51 percent. Prišla som nato, že vďaka hre sa natrénujú účelové súvetia. (Use the dental pincers to kill the octopus, use the briefcase to hide the … )
Re: Re: Re: Run-time error ‚339‘:
Měl jsem stejný problém. Zkusil jsem to spustit jako správce a už to funguje (používám Windows Vista).
Re: Re: Re: Re: Run-time error ‚339‘:
Taky jsem to zkoušela spustit jako správce, ale hlásí mi to „…neznámé uživat. jméno nebo špatné heslo“. Tak nevím…
Re: Re: Re: Run-time error ‚339‘:
Měl jsem stejný problém. Zkusil jsem to spustit jako správce a už to funguje (používám Windows Vista).
Re: Re: Re: Re: Run-time error ‚339‘:
epro: Pak asi oprávnění správce nemáte. Nevím. Zkoušeli jste nejdřív nainstalovat Apače a potom až spustit Seabase?
těšííííím se!!
Zaujímalo by ma, či je táto hra koncipovaná v AmE, keďže sa v tom vláčiku nemôžem „BELT UP“, ale iba „BUCKLE UP“ ?
Zaujímalo by ma, či je táto hra koncipovaná v AmE, keďže sa v tom vláčiku nemôžem „BELT UP“, ale iba „BUCKLE UP“ ?
Re:
BELT UP doplním. Ne všechny příkazy mě napadly… umí to např. FASTEN THE SEATBELT, FASTEN THE SEATBELT a pár dalších.
Re:
Moment!!! Use the dental pincers to kill the octopus? :--D To je snad ještě lepší než moje situace hry. Ok. Já: Take all Hra: „Ok, I took the lift“
To je krása
Vždycky se několik dnů nedostanu k počítači a tady je pokaždé něco nového. Už jsem si hru stáhla, ale vidím, že všichni už vesele řádíte, tak vás asi nedostihnu…
ako pozeram kolko ludi to uz dohralo … tak sa na to tesim cez vikend budem mat konecne viacej volna tak asi sa do toho pustim … som sa sice prihlasila ako testovac ale akosi mi to neslo ukladat a potom som zrazu nemala cas tak som to nechala tak … teraz si to vychutnam
neví někdo, jak mám zavolat 199, když je ten výtah mimo provoz?:-)
neví někdo, jak mám zavolat 199, když je ten výtah mimo provoz?:-)
Re:
To číslo je na něco jiného. Jinak zkuste naše diskusní fórum. (Viz odkaz v tomto článku).
Re: zásek
To já jsem se zasekla ještě chvilku předtim. Když nastoupím do vlaku a řeknu mu, ať dá kartu do toho otvoru tak mi řekne že mu tam nepasuje. nic jinýho u sebe nemám tak vůbec nevim jak ten vlak rozjet..
Re: zásek
To já jsem se zasekla ještě chvilku předtim. Když nastoupím do vlaku a řeknu mu, ať dá kartu do toho otvoru tak mi řekne že mu tam nepasuje. nic jinýho u sebe nemám tak vůbec nevim jak ten vlak rozjet..
Re: Re: zásek
kdyžtak toto směřujte do diskusního fóra, tam Vám jistě někdo poradí.
Hru už mám rozehranou a dneska když jsem si to chtěla opět zapnout, tak se mi objevila hláška: „Run-time error 62: Input past end of file“.
Hru už mám rozehranou a dneska když jsem si to chtěla opět zapnout, tak se mi objevila hláška: „Run-time error 62: Input past end of file“.
Re:
Budu potřebovat více informací:
Kde/kdy přesně se objevila hláška?
Měnila jste předtím cokoliv na instalaci hry? (např. instalovala jste novou
verzi?)
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.