Re: věta č2
Asi jste tam měla nějakou mezeru navíc, ta není vidět, ale počítač ji počítá.
Komentáře k článku: Cvičení: Trpný rod - tvoření trpného rodu
Re: věta č2
Asi jste tam měla nějakou mezeru navíc, ta není vidět, ale počítač ji počítá.
Ahoj,prosim preco nemoze byt v tej 9 pouzity buduci cas are you going?nchapeeeeeeeeem tymto rozdielom,dakujme
Ahoj,prosim preco nemoze byt v tej 9 pouzity buduci cas are you going?nchapeeeeeeeeem tymto rozdielom,dakujme
Re:
protože ten podmět máte v závorce vyjádřený jako IT.
Chyby
Dobrý den, test mi byl vyhodnocen jako 5 správných a 5 špatných odpovědí, ale bohužel nevidím ve kterých větách mám chyby…:( Co s tím?
Chyby
Dobrý den, test mi byl vyhodnocen jako 5 správných a 5 špatných odpovědí, ale bohužel nevidím ve kterých větách mám chyby…:( Co s tím?
Re: Chyby
Už jsem restartovala prohlížeč a je to v pohodě
Víc než to že mám jednu chybu, mě štvě, že nevím kde ji mám . Je to nějaké rozbité Marku
Víc než to že mám jednu chybu, mě štvě, že nevím kde ji mám . Je to nějaké rozbité Marku
Re:
Zlobí nám občas některé testy v Chrome. Použijte prosím jiný prohlížeč.
123
Wine ____ grapes.
is made by
is made from
Either could be used here.
co je spravne ?? ako si mozem prelozit tu „poznamku“
123
Wine ____ grapes.
is made by
is made fromEither could be used here.
co je spravne ?? ako si mozem prelozit tu „poznamku“
Re: 123
správně je FROM.
BY by bylo, kdybyste říkali KDO to víno dělá, KÝM je vyráběno.
100% dnes píšem, takže doufám, že se mi to procvičování tady vyplatilo
Průběhový čas
U té první věty „The hotel room was cleaned yesterday“ nemohl by tam být průběhový? Přece jenom to dělali nějakou chvilku, v překladu: Hotelový pokoj byl čištěn včera. Já bych tam teda dala Past continuous, ale možná je to špatně, nevím. Přesto děkuji za odpověď .
Průběhový čas
U té první věty „The hotel room was cleaned yesterday“ nemohl by tam být průběhový? Přece jenom to dělali nějakou chvilku, v překladu: Hotelový pokoj byl čištěn včera. Já bych tam teda dala Past continuous, ale možná je to špatně, nevím. Přesto děkuji za odpověď .
Re: Průběhový čas
Ano, to by bylo špatně. WAS BEING CLEANED by zamenalo, že v ten moment ji právě někdo uklíze, právě byla uklízena. Bylo by to ve vztahu k jiné činnosti, např. chtěl jsem se natáhnout v kanceláři, ale nemohl jsem, protože se v kanceláři právě uklízelo.
Viz články o minulém průběhovém čase.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.