Já jsem „čajový“, takže se určitě zúčastním
Komentáře k článku: Soutěž o anglické čaje
Re:
Taky tak. Ale kdyby byla někdy i kávová soutěž, bylo by to ještě lepší.
jeej
krasne ceny krasna sutaz … snad natrafim aj na spravne odpovede
bami
Tady je to prostě super. Ještě jsem ani nestačila být pořádně smutná, že jsem nevyhrála v BINGU a už se zas můžu těšit, že vyhraju… teď třeba čaj
jé, to je super doufám, že neprošvihnu začátek, jak se mi teďka často děje
Skvělá zpráva
Tak to je soutěž dle mého gusta. Za zkoušku mi to určitě stojí.
Určitě se zúčastním. Anglických čajů jsem v životě ani moc neměl. Líbí se mi taky pravidla soutěže.
ceny stojí za to
Od Clippera jsme měli moc dobrý bílý čaj, Typhoo mám taky vyzkoušené a ani LFHC bych nepohrdla…to přece musím aspoň zkusit
skvele ceny
Jdu do toho
Tea…Yeah!!!
Jéé, já jsem milovnice čajů (i kávy), takže se moc těším !!!
To vypadá lákavě
Souhlasím s bami Je to tu fakt prima, jen skončí jedna soutěž, už je tu druhá, ještě originálnější. Už se moc těším!
Romane jsi jednička. Doufám, že vyhraju jinak tě budu muset zase vyluxovat poličku s čaji .
Romane jsi jednička. Doufám, že vyhraju jinak tě budu muset zase vyluxovat poličku s čaji .
Re:
To nemohu zaručit
Re:
To nemohu zaručit
Re: Re:
To já vím, že jsi čestný. Proto tě taky máme rádi . Ale to, že tě vyluxuju poličku já zaručit můžu . To máš radost, viď. Ale s tou soutěží si mě udělal radost.
Super, i když čaj nepiju, v soutěži nesmím chybět.
Co takhle pivní soutěž?
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.