Help for English

MSDict Cambridge Advanced Learner\'s Dictionary

 

Anglický výkladový slovník do mobilu. Zatím jsem vyzkoušel jen demoverzi a jsem docela překvapen. Každé slovo je doplněno příkladovou větou o použití. Nechybí ani přepis výslovnosti. Podstatná jména jsou doplněna o počitatelnost a nepočitatelnost. Myslím, že $19.99 není přehnaná ani vysoká cena. Tento slovník by se určitě stal pomocníkem pro ty, kteří nemají zrovna po ruce tištěnou verzi výkladového slovníku.

----------------------
The Cambridge Advanced Learner's Dic­tionary provides definitions for about 170,000 words, phrases and examples and is compiled to offer what learners need most in a dictionary. The Second Edition offers new, up-to-date vocabulary (e.g. sex up, speed-dating, whiteboard), new ‚mini-collocation‘ boxes, and new frequency information to highlight the most important words to learn. The new Cambridge Advanced Learner's Dic­tionary gives you everything you need to learn English and pass exams!

For more information, visit following website:
http://www.mobisystems.com/product.html?…

Díky za výborný tip. Také jsem si nainstaloval. Na stránkách jsou uvedeny mobily, které tuto aplikaci podporují. Výčet není asi celý. Já mám nokii E51 a ikdyž není v seznamu, tak mi to funguje. Obecně si myslím, že program musí fungovat na mobilech, které podporují javu.

jj, ten je opravdu výborný. Hlavně v tom, že jednotlivé výrazy jsou rozděleny do oddílů podle významu, což odstraňuje otravné scrollování v telefonu. Na počítači na to mám jiný názor, ale v telefonu to funguje výborně. Navíc, slovník cambridge do mobilu jako jediný (dle toho, co jsem viděl), obsahuje téměř všechny výrazy, příklad. věty, atd… jako slovník v počítači, což se nedá říct o jeho oxfordském ekvivalentu. Proto tento slovník (cambridge) do mobilu silně doporučuji.

j, ten slovnik pouzivam uz posledny polrok a som velmi spokojny :-).
Dodam, ze uz existuje aj novsia verzia(ktoru skor odporucam kupit – ma pridanu hodnotu vo forme obrazkov, atd.), vid na http://www.mobisystems.com/product.html?… ZA ROVNAKU CENU.

Taktiez mam con

ahoj, ja pouzivam mdict (pro windows mobile) a prevedl jsem si do jeho formatu pred casem wordnet (semantickej slovnik vyvijenej hlavne pro potreby AI, jako vykladovej slovnik taky dost v pohode), jestli o to mate nekdo zajem, tak mi napiste, zkusim to vyhrabat

tak tedy (na prani Krtka):
http://www.octopus-studio.com/download.en.htm
je potreba si stahnout nejdriv ten mdict pro vasi platformu, a potom do nej nahrat nejaky ty slovnikovy data, co jsou ke stazeni pod tim (jsem nakonec zjistil, ze ten wordnet staci stahnout, konvertoval jsem si neco jinyho)

 

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.