Tak odesláno. Asi si půjdu udělat čaj
Komentáře k článku: Soutěž o anglické čaje
Tak odesláno. Asi si půjdu udělat čaj
Hotovo a teraz uz len netrpezlivo cakat
Když jsem si četl poslední otázku, tak se mi při slově teabag vybavil ten úchyl z Prison Break (T-Bag)
Re: Re:
Takže v úterý…
ja som si pri slove teabag predstavila tiez nieco uplne ine- tu to ludia dost casto pouzivaju na pomenovanie gayov
A je to, už na tom nic nezměním… tak jsem tak přemýšlel kolik lidí soutěží… 5500 otevření této stránky, každý musí minimálně 7× tj 785 lidí, ale řada jich to otevřela mnohem víckrát a řada lidí taky nesoutěží a jenom si to prohlédla… tipoval bych 200 soutěžících… Uzavřu sázku na počet soutěžících, ale čaje z 1.ceny kterou vyhraji nevsázím… ty jsem si tvrdě odpracoval… Co hodíte do placu?
A je to, už na tom nic nezměním… tak jsem tak přemýšlel kolik lidí soutěží… 5500 otevření této stránky, každý musí minimálně 7× tj 785 lidí, ale řada jich to otevřela mnohem víckrát a řada lidí taky nesoutěží a jenom si to prohlédla… tipoval bych 200 soutěžících… Uzavřu sázku na počet soutěžících, ale čaje z 1.ceny kterou vyhraji nevsázím… ty jsem si tvrdě odpracoval… Co hodíte do placu?
Re:
Jo, kolem 200 by to možná mohlo být. Čas je do zítřejší půlnoci. Uvidíme.
Zatím jsem dostal odpovědí necelých 100.
Re:
Jo, kolem 200 by to možná mohlo být. Čas je do zítřejší půlnoci. Uvidíme.
Zatím jsem dostal odpovědí necelých 100.
Zitra, ale už bude asi méně lidí, jednak je pondělí a každej se na konec těšil. Takže já bych řekla 158.
Zitra, ale už bude asi méně lidí, jednak je pondělí a každej se na konec těšil. Takže já bych řekla 158.
Re: Re: Re:
Myslim 158 soutěžících .
To Lioness: Ty máš nějaký vztah k policii? Jinak si těch 158 neumím vysvětlit…
To Lioness: Ty máš nějaký vztah k policii? Jinak si těch 158 neumím vysvětlit…
Re:
Jakákoliv shoda s čísly telefonními či jinými je čistě náhodna.
Proto jsem taky doplnila, že myslím soutěžící. Původně jsem chtěla dát 159, ale pak jsem jednoho soutěžícího ubrala.
No ale v tom případě já budu ta 159, protože se tu ještě trápím
s překladem, zatím vůbec nevím, na co se to Roman ptá u ot.7
Takže to vidím, že odpovědi pošlu za 5 min. 12. Ještě, že je to do
zítřka.
Ale už jsem se o čaji hodně dozvěděla.
mame sancu
Vsetci sa tu tesime na vysledky, kazdy druhy suverenne tvrdi, ze to jednoducho vyhra ale predstavte si to utrpenie, co preziva p. Svozilek… Chuda, pozna vsetky odpovede a nemoze sa zucastnit Tolke obety si tento web vyzaduje… ach jo. Dakujemeee
Já mám zase problém s otázkou č. 10. Nevím, jestli nebudu odpovídat úplně na něco jiného, ale zkusím to, třeba to bude dobře
Je to pěkně těžká soutěž, teda pro mě. u dvou otázek vůbec
netuším, „co tím chtěl básník říci“.
Ha, jednu jsem odhalila, tak ještě jednu – to ale neznamená, že jsem si
jistá správností odpovědí.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.