Help for English

Texrovky

Zdravím,
celkom ma zaujala hra Ten Little Indians od Vitwaru, a chcel by som sa spýtať: Aké textovky odporúčate zahrať? Pokojne aj starú klasiku, nejako to rozbehám cez DOSbox. :-)

Skvělé hry bývaly na staré počítače, např. na ZX Spectrum nebo Commodore 64… na to se dá jednoduše stáhnout emulátor a ty hry se dají sehnat taky (doporučuju hry jako např Eric the Viking, Kayleth… mám jich něco přes stovku, akorát už není moc čas je hrát.)

Já jsem ještě udělal hry GREMLINS a SEABASE DELTA (jsou to právě předělávky ze starých počítačů), ty si můžete stáhnout na stránkách Vitware. Jsou psané pro dos a na některých počítačích trochu blbne zobrazení (někdy na obrazovce není vidět celý text až do krajů)… ale třeba vám budou fungovat.

A kdybych měl víc času, už by bylo na světě hodně her podobných mé TEN LITTLE INDIANS… ale toho času je tak moc málo. SLibně vypadá pokračování hry, THE LEGEND OF THE APACHE GOLD, musím se do toho opřít a dotáhnout to do konce.

Dobrý den, tak jsem hledala GREMLINS a SEABASE DELTA na stránkách Vitware a nepovedlo se. Poradíte mi? Děkuji. :oops:

zákaznická podpora / ke stažení

Je to tam až úplně dole. Ale je to dělané ještě v DOSu a pravděpodobně se vám to nebude zobrazovat na monitoru správně. Nové monitory s tím mají problém. Před těmi deseti lety to ale šlapalo docela dobře.

Hlavně si zkuste novou hru Apache Gold na našich sránkách je ke stáhnutí. Také jsem hledala něco podobného, ale marně,
Hry od Marka jsou nedosažitelné :-)

Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.

Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.