easy
Komentáře k článku: Listening: Telephone conversations 3
easy
to meno bolo strasne rychlo… ale inak super
100% lehké
Jménu jsem rozumněla Barkuwski:D ale jinak jsem měla všechno dobře…Díky moc za tyhle testy:o)
To je sranda.Já jsem taky udělala jen jednu chybu ve jméně…taky jsem napsala brlkowski
teda taková hloupá chyba nevšimla sem si toho shop a napsala sem celé flowershop!
v tom jméně stejně pořád slyším B-L-R… a ne B-O-R…
Re:
Stejná chyba
Pěkné
S každým dalším testem se utvrzuji ve skvělosti této stránky. S angličtinou začínám a tohle mi přijde vhod. Doporučím dalším začátečníkům ve svém okolí, moc to pomůže.
V rozhovoru jsem nerozuměl jen drobnostem, třeba to své jméno příliš rychle speluje. Při druhém poslechu je to ale už podstatně lepší.
no když si to pustíte pětkrát tak to je v pohodě
Re: to je teda rychlost
skor by som povedal ze to je az prilis zrozumitelne
myslym si to iste nestiham
Re:
Jsem na tom úplně stejně… žádné „ou“ tam neslyším, spíš je tam něco jak „el“ nebo „ei“ a to si myslím, že na tom nejsem se spellingem špatně. Nevím no.
Každý chváli stránku, testíky a dôslednosť a všetko Tak už sa nezdržím a pridám asi originálne čudnú pochvalu Neviem, kto vám to nahráva, ale ten chlap neuveriteľne pekne rozpráva Viem si ho predstaviť v robote od call centier, cez rádio až po profi rozprávača detských rozprávok na dobrú noc Ale nahovoriť texty na hfe je asi to naj hneď tá anglina ide ľahšie do ucha
years old and xxxxx married
co se má dát sem? jako já vim že je vdaná ale nevim co tam chybí
díky
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.