zkoušky v Praze
Dobrý den,
kdybych náhodou slevu vyhrála, musela bych dělat zkoušky jen v Hradci nebo v Pardubicích, anebo bych se mohla zúčastnit zkoušek i v Praze? Předem děkuji za odpověď.
Komentáře k článku: Soutěž o 40% slevu na cambridgské zkoušky
zkoušky v Praze
Dobrý den,
kdybych náhodou slevu vyhrála, musela bych dělat zkoušky jen v Hradci nebo v Pardubicích, anebo bych se mohla zúčastnit zkoušek i v Praze? Předem děkuji za odpověď.
zkoušky v Praze
Dobrý den,
Re: zkoušky v Praze
To by mě taky zajímalo, ale řekl bych že to půjde jen v Hradci nebo Pardubicích.
To by mě taky zajímalo, ale řekl bych že to půjde jen v Hradci nebo Pardubicích.
Re: Re: zkoušky v Praze
je fakt, že je to trochu z ruky, na druhou stranu sleva 40% určitě vyváží i takový výlet, a v Pardubicích jsem ještě nebyla
Re: Re: zkoušky v Praze
Jen v Hradci či Pardubicích. Zkoušku ale člověk dělá jednou za X let, výlet se myslím vyplatí, obzvlášť je-li takováhle sleva.
IELTS
Platí ta sleva i na zkoušky IELTS?
IELTS
Platí ta sleva i na zkoušky IELTS?
Re: IELTS
Myslím že jen na ESOL zkoušky, mají na stránkách přehled.
Re: Re: Re: zkoušky v Praze
Přesně tak, pokud bych tuto slevu vyhrál, tak si výlet do Pardubic rád udělám (mám to asi 2,5 hodinky vlakem). Navíc se rád podívám do míst kde jsem ještě nebyl.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.