„Listen“…no já padnu
Jendo – Congratulations !
Komentáře k článku: Finále velké seriálové soutěže 2010
„Listen“…no já padnu
Jendo – Congratulations !
Děkuji vám. Nevěřím vlastním uším .Na konci jsem zvědav, kolik nás bylo.Poprvé jsem něco vyhrál
Děkuji vám. Nevěřím vlastním uším .Na konci jsem zvědav, kolik nás bylo.Poprvé jsem něco vyhrál
Re:
gratulujem!!
inak perfektná animácia… velmi napínavé
prosím – dnešní odpověď máme psát v angličtině?
Re:
Taky moc gratuluji
prosím – dnešní odpověď máme psát v angličtině?
Re:
nemusíte, dnes je to jen pro zajímavost.
Jendo – gratuluji! Taky jsem se tentokrát strefila do seriálu – bohužel opět marně Ale animace opět super!
Re:
nemusíte, dnes je to jen pro zajímavost.
Re: Re:
aha, a nevadí, když jsem to už poslala v angličtině, nebo mám poslat znovu?
Ještě jednou děkuji za gratulace.
Re: Re:
aha, a nevadí, když jsem to už poslala v angličtině, nebo mám poslat znovu?
Re: Re: Re:
ne, samozřejmě že nevadí.
Opět jsem trefil seriál, už asi potřetí, a opět nic… Třeba to vyjde úplně nakonec…
gratulujem
gratulujem dalsiemu vyhercovi … ta animacia ma vazne pobavila … inak zatial som sa stale trafila do serialu … len skoro nikdy do toho spravneho dna … ale psychologicky som si myslela ze friend-i budu az ako posledni!
Blahopřeji Markl . Dokonalá animace. Vymyslet na každý den něco nového dá práci.
Blahopřeji Markl . Dokonalá animace. Vymyslet na každý den něco nového dá práci.
Re:
Naštvalo mě, že ani jeden seriál nemá v sobě písmeno ‚L‘… Aspoň to měl MarkL napínavější, když se zdálo, že seriál vyhrál nějakej Mark.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.