Ahojte. Chcel by som si kupit nejaku cvicebnicu anglictiny pre uroven A1 a A2 a rozhodujem sa medzi Essential Grammar in USE a Oxford Practise Grammar (Basic).Ktoru mi doporucite zo svojich skusenosti?
Ahojte. Chcel by som si kupit nejaku cvicebnicu anglictiny pre uroven A1 a A2 a rozhodujem sa medzi Essential Grammar in USE a Oxford Practise Grammar (Basic).Ktoru mi doporucite zo svojich skusenosti?
Ani jednu z těchto knih nevlastním, nemůžu tedy posoudit, kterou bych doporučil víc.
Je tu ale na ně napsaná recenze:
Ahoj, já hlasuji pro EG in Use, pro mne a mé studenty je logická a přehledná!
Ahoj, já se učím z English Grammar In Use (EGU) a Oxford Practice Grammar (Intermediate), což jsou v podstatě stejné knihy, akorát o úroveň výš, tedy pro středně pokročilé. Musím uznat, že EGU je zpracovaná lépe a přehledněji a učí se mi z ní daleko líp, takže bych ti doporučila víc asi Essential Grammar in Use, protože si myslím, že se ve zpracování asi od EGU nebude o mnoho lišit.
Essential grammar in use mohu doporučit. Nechcete ji ode mne koupit Essential grammar in use s CD. Nepsala jsem do ni ani tužkou. Maruška
Mariefreedom:
Doporučuji napsat do sekce Burza učebnic, je tam větší pravděpodobnost,
že si knihy někdo všimne.
Mariefreedom:no skoda. ja som si ju uz objednal za cenu 17 eur.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.