tahle verze mi prisla na prvni pohled tezsi ale paradoxne sem mel lepsi skore
Komentáře k článku: Miscellaneous Upper-Int. 21-25 (revision B)
tahle verze mi prisla na prvni pohled tezsi ale paradoxne sem mel lepsi skore
87% nic moc pro tentokrát, jinak super testík jako vždy
Překlep
V první větě máte asi omylem 2× slovo „by“.
dotázek
U věty číslo 3: Should anyone want to… chci se zeptat, jestli ve druhé větě záleží na čase, kterej použiju? Mně se zdá, že by šlo použít budoucí (will i going to), předpřítomný i minulý. Je to tak?
dotázek
U věty číslo 3: Should anyone want to… chci se zeptat, jestli ve druhé větě záleží na čase, kterej použiju? Mně se zdá, že by šlo použít budoucí (will i going to), předpřítomný i minulý. Je to tak?
Re: dotázek
platí pravidla pro reálné (otevřené) podmínky… viz článek.
na to, u kolika vět jsem si nebyla jistá a dost jsem se rozhodovala, jsem se dvěma chybami velmi spokojená! moc hezky sestavený test!! mám dotaz: u 2 – mohl by v této nebo v podobné větě s tím AS IF nastat ten nereálný minulý čas? jestli ano, kdy? a u 7 – už už jsem dala správnou odpověd, ale pak jsem viděla neurčitý člen u b) a říkala jsem si, že by tam měl být, tudíž je správně b), ale není, ten člen tam tedy být nemusí, nebo je slovo gay v d) použito jako přídavné jméno?? děkuji
stupidest?
Chtěla jsem se zeptat, proč je superlative od „stupid“ – „the stupidest“. Běžná 2 a víceslabičná nekončící -y se přece stupňuji pomocí more a the most (the most clever, the most famous atd.). Je to výjimka nebo mi uniklo nějaké pravidlo? Dík.
stupidest?
Chtěla jsem se zeptat, proč je superlative od „stupid“ – „the stupidest“. Běžná 2 a víceslabičná nekončící -y se přece stupňuji pomocí more a the most (the most clever, the most famous atd.). Je to výjimka nebo mi uniklo nějaké pravidlo? Dík.
Re: stupidest?
Viz článek o stupňování.
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.