začínám
Ahoj! Dnes je můj první den angličtiny tady na těch stránkách. Neumím vůbec nic. Jdu na to !!!
Komentáře k článku: Sloveso BÝT 1
začínám
Ahoj! Dnes je můj první den angličtiny tady na těch stránkách. Neumím vůbec nic. Jdu na to !!!
dobrý den,teď jsem se přihlásila,a zatím se mi ten postup pro začátečníky moc líbí těším se že se tu něco naučím
Díky!
Pane Vít, děkuji za tyto stránky!
Re: DOTAZ
TIE NELOGICKE DOTAZY MAM AJ JA A VELMI MI KOMENTARE POMAHAJU
jj super
Re: děkuji
jelikož neexistuje žádný mně známý komplexní materiál k anglickému jazyku, nejlepší asi je udělat si vlastní učební materiály z mnoha jiných (učebnice, internet) a z nich se učit. Podle mě je problém v tom, že sice se naučíme gramatiku, umíme ji možná vyplnit správně do testů, ale neumíme ji aplikovat, je potřeba si angličtinu jako komplex a její gramatiku rozebrat do podrobna a vše si dát do souvislostí.
začátek
Jsem tu dnes poprvé 50letá začátečnice,jsem zmatená i z těch stránek myslíte že i v tomto věku to aspon trochu půjde :
začátek
Jsem tu dnes poprvé 50letá začátečnice,jsem zmatená i z těch stránek myslíte že i v tomto věku to aspon trochu půjde :
Re: začátek
Určitě, přečtěte si ale rozhodně na úvodní stránce v horní části článek „Jste tu poprvé?“
Re: Re: .d
Super stranky !!Pane Marku nechcete se nastehovat ke mne domu? Mam barak,bazen,ten.kurt.Vse k dispozici,jidlo,ubytovani zdarma !!Jak me naucite anglictinu,muzete se odstehovat. S pozdravem D.
Poděkování
Panu Markovi Vítovi patří můj velký dík a obdiv za tyto stránky.V dnešní době,kdy 1 slušná lekce angličtiny stojí mnohdy i několik set kč,je neuvěřitelné že někdo takhle pomáhá ostatním a sdílí své odborné znalosti.
mám z těchto stránek neskutečně super pocit. jak z procvičování slovíček tak nepřeberné množství laicky vysvětlených jevů v anglickém jazyce. proč jsem tuto stránku neobjevil dříve super super super
forma výuky je perfektní. Děkuji
Re: Re:
To se povedlo Díky za spravení dobré nálady. Vracel jsem z práce zničený…
Jinak děkuji za tu angličtinu, aspoň nemusím vyhazovat za prachy za knížky.
jsem jeste docela mala mam proble mi veskole s ajinou a diki vam misto petek dostavam jednicky a dvojky dekuji moc
jsem jeste docela mala mam proble mi veskole s ajinou a diki vam misto petek dostavam jednicky a dvojky dekuji moc
Příspěvky mohou přidávat pouze přihlášení uživatelé. Pokud máte účet můžete se přihlásit.
Příspěvky v diskusi jsou majetkem jejich autorů. Provozovatel webových stránek Help For English za ně nenese zodpovědnost.